enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1506
EURO
37,9565
ALTIN
2.884,94
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Merkezefendi Basket Başkanı Deveciler’den ‘Takıma inanın’ mesajı

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, son oynadıkları iki maçta şansız mağlubiyetler aldıklarını söyledi. Deveciler, cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da oynayacakları Mamak Belediyespor karşısında parkeden galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.

Merkezefendi Basket Başkanı Deveciler’den ‘Takıma inanın’ mesajı

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımın ‘da cuma günü oynanacak olan Mamak Belediyespor hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Son iki haftada alınan üst üste mağlubiyetler ile ilgili konuşan Başkan Veli Deveciler,” Sezona ve lige iyi bir giriş yapmıştık. Ancak son iki haftada şansız mağlubiyetler aldık. Son olarak oynadığımız Bornova Belediyespor karşısında hakem komedisi yaşandı. Hakem camiasına saygımız sonsuz ancak; onlarında daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bizim bu sezon ki amacımız ligi en iyi yerde bitirebilmek “diye konuştu.

Takımının kaliteli ve son derece karakterli oyunculardan oluştuğunu ifade eden Deveciler, “Cuma günü saat 19.00’da oynayacağımız Mamak Belediyespor maçını kazanıp son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımızın yüzlerini tekrar güldüreceğiz. Ben takımıma sonuna kadar inanıp güveniyorum. Yeni transferimiz ; NBA tecrübesi olan Jordan’ın da takıma katılmasıyla gücümüze güç kattık “dedi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımımda sakatlığı nedeniyle iki haftadır formasını giyemeyen Gökhan Yazıcıoğlu’nun tedavisi devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.