enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Başkan Akcan, Mağlubiyetin ardından konuştu: Artık ben yokum!

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta mücadele eden Çal Belediyespor, sahasında Konya Karaman Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu, Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Artık futboldan ben çekildim. Hakem hataları hep aleyhimize oluyor. Kimse takıma sahip çıkmıyor. Federasyon bizlere destek olacağına köstek oluyor. Bundan sonra nasıl adım atılacağına kulübün yönetimi karar versin” dedi.

Başkan Akcan, Mağlubiyetin ardından konuştu: Artık ben yokum!
A+
A-

Bu sezon 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Çal Garası’nda kazan kaynamaya başladı. Bugün ilçe stadında Konya Karaman’a mağlup olan Çal Belediyespor’da moraller bozuldu. Belediye Başkanı Fethi Akcan, alınan kötü sonuçlardan sonra isyan etti. Konya Karaman Belediyespor’un attığı 3.’ncü golün çizgiyi geçmediğini söyleyen Akcan,

 “2014 yılından bu yana maddi ve manevi her zaman kulübün yanındaydım. Süper Lig’de nasıl büyük takımlara kayırılıyor, pozitif ayrımcılık yapılıyor, aynısı amatörlerde bile oluyor. Artık yeter. Bu koşullarda futbol diye tutturmanın anlamı yok.  Bu mantıkla, bu sistemle Türk futbolu katlediliyor. Bu zihniyet ile bu ülkenin futbolu da gelişmez. Yazıklar olsun. Emeklerimizi çaldılar, daha çalıyorlar” dedi.

Akcan, bundan Çal Belediyesi olarak Çal Belediyespor’a verdikleri desteği çekeceklerini, takım sporlarına değil, bireysel sporlara destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Akcan’ın aldığı bu radikal karara ilçede tepkilerin nasıl olacağı merak konusu oldu. Çal Belediyespor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği de bilinmiyor. Çal Belediyesi’nin kulüpten desteğini çektiğinin açıklanması, kulübün de önümüzdeki günlerde Bölgesel Amatör Lig’den çekilme ihtimalini güçlendiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.