enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Çal’ın teknik patronundan Çal’a mesaj var

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup takımlarından Çal Belediyespor’un teknik direktörü Mesut Üretir, Çal insanının yüksek enerjisi ve sinerjisinin Çal Garası’nı Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) düşürmeyeceğini açıkladı.

Çal’ın teknik patronundan Çal’a mesaj var
30.01.2020
A+
A-

Çal Garası, Pazar günü deplasmanda Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Rakiplerinin de kendileri gibi düşmeme mücadelesi verdiğini, doğal olarak maçın da çok zorlu geçeceğini dile getiren teknik patron Mesut Üretir, “Devre arasında yeniden yapılanmaya gidildi ve kadroda büyük revizyon yaşandı. Genç ve diri bir ekibiz. Bizim en büyük güvencemiz Çal halkıdır. Çünkü, Çal çok farklı bir yer. Yaşadığı coğrafyada mutlu olmayı hak eden bir topluluğu temsil ediyoruz. Çallılar’ın enerjisi ve sinerjisi bu takımı düşürmeyecek. Bizde futbol takımı olarak Çal halkına karşı sorumluluğumuzu biliyoruz ve başarılı olmak zorundayız” dedi.

Mesut Üretir, bu sezon Çal’ın ligde kalacağını, gelecek sezonun planlamasını ise Yaz dönemi bitirip, bir aksilik olmazsa 3.Lig hazırlıklarının başlayacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.