enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1506
EURO
37,9565
ALTIN
2.884,94
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Pamukkale Turizm alacaklılarına tarih verildi

Pamukkale Turizm alacaklılarına tarih verildi
21.08.2020
A+
A-

Denizli’nin tek ulaşım şirketi olan Pamukkale Turizm, geçen yıl iflasın eşiğinden dönülmüştü. Denizli ve Uşak mahkemelerin konkordato kararı verdiği şirkete İzmir’de ise iflasına karar verilmişti. Tüm bunlar yaşanırken Denizli’de 1 yıllık geçici koruma kararı geçtiğimiz ay bir kez daha uzatılmıştı. Sürecin devam ettiği Pamukkale Turizm ile ilgili konkordato Komiser heyetinden alacaklara çağrıda bulundu. Buna göre daha önce alacaklarını belgelerle tespit ve başvuru yapan alacaklarla şirket sahipleri arasında tek tek olmak üzere toplantı yapacak. Toplantılar Antalya yolu üzerinde bulunan North Point Otelde yapılacak. Her bir alıcı için toplantı 7 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Konu hakkında yapılan açıklamada, Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 07/09/2020 Pazartesi günü her bir borçlu için aşağıda belirtilen zaman dilimlerinde, North Point Otel(Fevzi Çakmak Bulvarı (YSE Kavşağı) No:129 Merkezefendi / DENİZLİ) adresinde borçlu şirket ve şahısların konkordato Projesini müzakere etmek ve teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
Buna göre;
• Pamukkale Turizm Seyahat San. Akaryakıt ve Tic. Ltd. Şti için; 10:30-11:30 Saatleri arasında
• Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. için 12:00-12:30 Saatleri arasında
• Hüseyin Mazlum Bababalım için 13:00-13:30 saatleri arasında
• Hilal Bababalım için 13:30-14:00 saatleri arasında müzakere ve oylama yapılmasına karar verilmiştir” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.