enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Sarayköy’ün yeni kaymakamı Celalettin Cantürk görevine başladı

Sarayköy’ün yeni kaymakamı Celalettin Cantürk görevine başladı
24.08.2020
A+
A-

Denizli Vali Yardımcılığı görevini yürüten Celalettin Cantürk, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’nin Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından Sarayköy Kaymakamı olarak atanmıştı.

Sarayköy Kaymakamı olarak bugün görevine başlayan Cantürk’ü Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ziyaret etti.

Başkan Özbaş, pandemi süreci başta olmak üzere ilçenin tarımsal, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerini Cantürk’e aktararak, “ İlçemizin sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik açıdan gelişimine önem veriyoruz. Yeni projeler geliştirmeye de tüm hızımızla devam edeceğiz. Projelerimizde Sarayköyümüzü her alanda örnek bir kent haline getirmek adına kaymakamlığımız ile bu zamana kadar oluğu gibi bundan sonra da birlikte çalışarak güzel hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Sayın Celalettin Cantürk beyefendiye ilçemize hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.