enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Başkan Akcan’dan Çallıların düğününe yakışan hediye

Başkan Akcan’dan Çallıların düğününe yakışan hediye
24.08.2020
A+
A-

Çallı gazeteci Ahmet Deda’nın kızı Cansu’nun hayatını Enes Aydaç ile birleştirdiği düğüne Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil’den Çallılara yakışan bir hediye geldi.

Denizli’nin duayen gazetecilerinden Ahmet Deda ve Fatma Deda çiftinin kızları Merkezefendi Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Birimi Personeli Cansu Deda, Elvan Ercan’ın oğlu Tonmaister Enes Aydaç ile hayatını birleştirdi.Genç çiftin düğünü deda düğün salonlarında gerçekleşti. Düğüne Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap’ın yanı sıra iş dünyası ve basın camiasından davetliler, çiftin akrabaları ve dostları katıldı.

BAŞKAN AKCAN VE ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇİL’DE ÇALLILARIN DÜĞÜNÜNE YAKIŞAN HEDİYE

Düğüne katılan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil’den Çallıların düğününe yakışan hediye ile geldi. Başkan Akcan, yanında getirdiği Çal Karası üzümleri ile düğüne katılanların ağızlarını tatlandırdı. Gazeteci Ahmet Deda, Çal Karası jesti üzerine,”Davetlilerimiz bu zorlu pandemi döneminde iyi bir koruyucu ile buluşmuş oldu”diyerek, Başkan Akcan ve Başkan Çil’e teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.