enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1464
EURO
37,9799
ALTIN
2.894,09
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

3 yaşındaki İsmail Çağan için kaktüslerini satışa çıkardı

3 yaşındaki İsmail Çağan için kaktüslerini satışa çıkardı
31.10.2020
A+
A-

 Ankara’da Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan İsmail Çağan Demir’in (3) Avrupa Birliği ülkelerinde gen tedavisi görebilmesi için 2 milyon 132 bin euro gerekiyor.

Denizli’de yaşayan 28 yaşındaki 1 çocuk annesi Ayşegül Doğan Erol, Ankara’da yardım eli bekleyen 3 yaşındaki SMA Tip 1 hastası İsmail Çağan Demir için kampanya başlattı.

Erol, evinde emek emek, göz nuru yetiştirdiği kaktüslerini satışa çıkardı. Organik iplerden çocuklar için ürettiği oyuncakların satışını yaptığı kaktus_butik ınstagram sayfasında evinde yetiştirdiği kaktüsleri satışa çıkaran Erol’un hedefi en az bin lira.

Evinde 3 yıldır kaktüs yetiştirdiğini belirten Erol, “ Kaktüsler benim göz bebeğim. 3 yıldır bir balkon dolusu kaktüsüm oldu. Üretiyorum, büyütüyorum. Daha önce Gökalp bebek için amigrumi oyuncaklar yapıp sattım. Çok şükür o tedavisine kavuştu. Şimdi de İsmail bebek hastanede ve ona kaktüslerimle destek olmak istedim. Keşke elimden daha fazlası gelse o kadar büyük bir sınav ki bu benim de küçük bebeğim var. İsmail bebeğin görüntülerini, videolarını izlemeye kalbim dayanmıyor umarım denizde damla da olsa bir katkımız olabilir. Umarım farkındalık yaratabiliriz ve artık acı çeken canı yanan tek bir bebek kalmaz. Ailelerine çok büyük sabırlar diliyorum. O bebekler hepimizin. Destek olan herkese de kalpten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.