enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Merkezefendi Belediyesi’nden minikler için ‘Masal Saati’ etkinliği

Hem aile hayatına destek hem de çocukların eğitiminde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında masal okuma etkinliklerine devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi’nden minikler için ‘Masal Saati’ etkinliği

Merkezefendi Belediyesi tarafından çocukların hayal kurma becerisini artırmak ve kitap okumayı sevdirebilmek amacıyla başlatılan ve çocuklar ile aileleri tarafından büyük ilgi gören ‘Masal Saati’ etkinliği, 29 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek. 4 ila 6 yaş aralığındaki çocukların katılacağı etkinlik için 0258 297 00 20 numaralı hattan randevu oluşturulması gerekiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için Merkezefendi Belediyesi olarak projeler üretmeye, faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Onların okul hayatlarına, eğitimlerine üst düzeyde katkı sağlamak, ailelerimize destek olmak için çalışıyoruz. Özellikle dezavantajlı mahallelerimiz ile dezavantajlı çocuklarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz. Onların daha çok bu tür etkinliklerin içerisinde olmaları gerekiyor. Gerçekleştireceğimiz ‘Masal Saati’ etkinliğinde çocuklarımız, masal dinlerken aynı zamanda masalların büyülü dünyasında yolculuğa çıkacak. Miniklerimizi bu keyifli etkinliğimize davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.