enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Başkan Uz sorunlar açıklanırken net, çözümlerde üstü kapalı!

Altaş Denizlispor’da belirsizlik sürüyor. Başkan Mehmet Uz, sezon sonu yaptığı basın açıklamasında sorunları tek tek detaylı bir şekilde açıklarken, son basın bildirisinde sorunların çözülmeye başlandığını belirtirken detay vermekten kaçındı. Kamuoyunun ve taraftarların aklındaki soru işaretleri ise devam ediyor.

Başkan Uz sorunlar açıklanırken net, çözümlerde üstü kapalı!
A+
A-

Altaş Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, sezon sonunda yaptığı basın toplantısında 20 milyon TL’lik bir rakam bulamazlarsa takımın dağılacağını belirterek, şehrin iş insanlarına ve siyasilerine çağrıda bulunmuştu. Sorunlara çözüm bulunamaması halinde görevi bırakacağını belirten Mehmet Uz, toplantıda takıma destek olan ve olmayan kişilerin isimlerini vermekten çekinmedi. Uz, destek verenlerin listesini de kulübün sitesinde paylaşacakları belirtmişti. Basın toplantısında kulübün kısa, orta ve uzun vadedeki sorunlarını detayları ile açıklayan Uz, geçen süreçte kısa vadedeki problemleri hallettikleri için başkanlığa devam kararı almıştı.

SORUNLAR DETAYLI, ÇÖZÜMLER ÜSTÜ KAPALI

Denizlispor’un sorunlarını detaylı bir şekilde kamuoyuna açıklayan Başkan Uz, çözümleri ve takımın geleceği hakkında üstü kapalı bir açıklama yaptı. Uz, son basın bildirisinde; “Kadromuzdaki tüm futbolcuların alacakları kuruşu kuruşuna ödenecek. En kısa zamanda ödemeler tamamlanacak ve takım 25 Haziran’da topbaşı yapacak. Sözleşmesi sona erenler hariç hiçbir futbolcu boşa çıkmayacak” dedi. Takımda kaç futbolcunun ne kadar alacağının bulunduğu, şuana kadar ne kadar ödeme yapıldığı, yeni sezona kaç futbolcu ile başlanacağı, teknik direktör Mesut Bakkal ile yola devam edilip edilmeyeceği konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’un, “Geçen sezon göreve geldiğimizde verdiğimiz sözleri bugüne kadar nasıl tek tek yerine getirdiysek, bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdiği açıklama soru işaretlerini gidermedi.

DENİZLİSPOR’DAN AÇIKLAMA GELMEYEN ANCAK KULİSLERDE DOLAŞAN SORULAR VE HABERLER ŞU ŞEKİLDE;

*Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşma sağlansa da bu resmi olarak paylaşılmıyor.

*Denizlispor yönetim kurulunda yer alan Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören yakın çevresine görevini bıraktığını iletti.

*Denizlispor’da yönetim istifaları bireysel olarak açıklanıyor. Kulüp istifaları ve yeni yapılanmayı açıklamadı. Kimler yönetim kurulundan ayrıldı? Yönetimi yenilemek için kongreye gidileceği ihtimali ortada duruyor.

*Sözleşmesi sona eren futbolcularla yolların ayrılacağı açıklandı. Kadro daralması yaşanacak kulüpte transfer yasağının kaldırılıp, kaldırılmayacağı soru işareti olarak ortada. Transfer yasağı kaldırılmazsa alt yapı oyuncularıyla mı yola devam edilecek? Altyapıya bu konuda ne kadar önem veriliyor?

*Şirketleşme gerçekleşecek mi?

Haber:Oral Can Tatar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.