enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Merkezefendililer açık hava konserinde şarkıları hep bir ağızdan söyledi!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde düzenlenen Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın sahne aldığı açık hava konserine mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Konser alanını dolduran hemşehrilerine teşekkür eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ülkemizdeki sıkıntıların arasında sizleri bir nebze olsun eğlendirmek, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek istedik” dedi.

Merkezefendililer açık hava konserinde şarkıları hep bir ağızdan söyledi!
10.08.2022
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, sanatseverleri yaz aylarında ücretsiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Adalet Mahallesi’nde açık hava konseri düzenlendi. Etkinlikte Türk müziğinin sevilen isimlerinden Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne aldı. 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden değerli şarkı ve türküler hep bir ağızdan söylendi. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Başkan Doğan, ‘Popstar Alaturka’ yarışmasında birinci olarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Harun Manavak’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

“SİZLERİN DESTEĞİ VE ENERJİSİ ÇOK KIYMETLİ”

Sanata, sanatçıya ve kültüre her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizin güzel bir gece yaşaması için bu etkinliğimizi düzenledik. Ülkemizdeki sıkıntıların arasında sizleri bir nebze olsun eğlendirmek, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek istedik. Mahallelerimizde sinema ve konser etkinliklerimize başladık. Sizlerden gelen talep, ilgi ve destek çok güzel. Sizlerin burada olması, sizlerin desteği, enerjisi ve gülen yüzünüz bizleri her geçen gün daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Adalet Mahallemize yakışır hizmetler gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bize emanet ettiği bütçeyi en doğru, adaletli ve verimli şekilde kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz. Güzel günlere az kaldı. 2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar, yakın zaman içerisinde tüm Türkiye’ye gelecek” diye konuştu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.