enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Yine Kebapçı Pala Yine Bir İlk! ATV üzerinde kebap keyfi

Denizli’nin en farklı kebapçısı ‘Kebapçı Pala’dan yine yaratıcılık sınırlarını zorlayan bir video geldi. Pala ve Ali usta ATV üzerinde kebap yaparak sosyal medyada yine görüntülenme rekorları kırdı.

Yine Kebapçı Pala Yine Bir İlk! ATV üzerinde kebap keyfi
13.08.2022
A+
A-

Denizli’de kebapçı denince ilk akıllara gelen isimlerden biri Kebapçı Pala oluyor. Gerek verdiği hizmetle takdirleri toplayan Kebapçı Pala, çektiği videoları sosyal medya hesabında paylaşarak izleyenleri hem hayrete düşürüyor hem eğlendiriyor.

ATV ÜZERİNDE KEBAP KEYFİ

Geçtiğimiz günlerde drone ile ciğer servisi yaparak Denizli ve ülke gündeminde yer bulan Kebapçı Pala yine ilginç bir konseptte video yayınladı. Yeni videoda Kepapçı Pala ve Ali Usta ATV üzerinde kebap keyfi yaptı. Eğlenceli anlar yine izlenme rekorları kırdı.

Kebapçı Pala, geçtiğimiz günlerde Egeyön TV’ye verdiği röportajda; “Benim kebapçılığa bakış açım çok farklı. Biz farklı bir şeyler yapmak istiyoruz. Kebapçılığın yanında insanlara işin eğlenceli yönlerini göstermek ve mutluluk vermek istiyoruz. Şuana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın sadece yüzde 20’si. Önümüzdeki süreçte daha farklı şeyler gelecek.” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.