enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Konyalıoğlu ve DSO heyetinden Hollanda çıkarması

Denizli Sanayi Odası(DSO) Başkanvekili Okan Konyalıoğlu, oda heyeti ve Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi temsilcileri Hollanda’da üstün yetenekli bireylerin eğitimine yönelik “Designing the Future With Gifted” isimli Avrupa Birliği Projesi kapsamında Hollanda’da 4-8 Eylül tarihleri arasında bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

09.09.2022
A+
A-

DSO önemli bir proje çalışmasına daha imza atıyor. Üstün yetenekli bireylerin eğitimine yönelik Avrupa Birliği Projesi kapsamında Denizli Sanayi Odası(DSO) Başkanvekili Okan Konyalıoğlu, oda heyeti ve Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi temsilcileri Hollanda’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

KONYALIOĞLU:”ÜSTÜN YETENEKLİ BİREYLERİN YETİŞTİRİLMESNİ AMAÇLILIYORUZ

DSO Başkanvekili Okan Konyalıoğlu proje ve ziyarete yönelik yaptığı açıklamada; “Denizli Sanayi Odası ve Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi birlikteliğinde yürütülen üstün yetenekli bireylerin eğitimine yönelik “Designing the Future With Gifted” isimli Avrupa Birliği Projesi kapsamında Hollanda’da 4-8 Eylül tarihleri arasında bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştirdik. Eğitimcilerin Eğitimi çerçevesinde Delft ve Leiden Üniversitelerine yaptığımız ziyaretlerde geleceğin sınıfları, arttırılmış sanal gerçeklik ve Karma Gerçeklik (VR, XR, AR, MR) konularında çalışmalar yaptık. Bu proje ile Denizli’nin ihtiyacı olan yazılım, donanım, robotik teknolojiler ve tasarım çözümleri geliştiren üstün yetenekli bireylerin yetiştirilmesini amaçlıyoruz. Denizli Sanayi Odası olarak böyle bir misyonla şehrimize katkı sağlamış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.