enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

‘Denizlili Mesut’tan’ camiaya net mesajlar

Sezona kötü bir başlangıç yapan Altaş Denizlispor’un teknik direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu. Bakkal; “Denizlili Mesut olarak bu sorumluluğu almak için buradayım. 3-5 galibiyet veya mağlubiyet beni bu yoldan döndürmez. Hiçbir zaman hayıflanmadım ve eksikleri bahane etmedim çünkü icraların, borçların, transfer yasağının olmadığı mutlu bir takım hayalimiz var. Transferi açacağız, şirketleşeceğiz ve devam edeceğiz. Sahada kazanmaya başlayacağımız günler yakın.” dedi.

‘Denizlili Mesut’tan’ camiaya net mesajlar
A+
A-

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Haluk Ulusoy Tesisleri’nden basın toplantısı gerçekleştirdi. Bakkal, sezona kötü başlayan takım ve gelecek hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“NE YIKILDIK NE DE UMUDUMUZU KAYBETTİK”

Geçtiğimiz sezon ligde kalmada emeği geçen taraftara, futbolcuya, teknik heyete ve yönetime teşekkür ederek sözlerine başlayan Bakkal;” Bu sezon başında transfer yasağını bilerek kadronun korunması halinde göreve devam edeceğimi söylemiştim. Aissati, Lopes ve İlhan Depe’nin haricinde kadromuzu koruduk. Sakat oyuncularımız vardı ama yoğun ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Kendi içimizde gereğini yapıyoruz. Tecrübeli ve nelerin yapılması gerektiğini bilen bir teknik direktörüm. Ne yıkıldık ne de umudumuzu kaybettik. Denizlispor’dan başka bir takım olsa benim burada kalmamın bir anlamı yok. Denizli’nin yeri bende çok farklı. “dedi.

“SAHADA KAZANMAYA BAŞLAYACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN AMA FARKLI BİR YOLUMUZ VAR”

Toplantı yapmasının asıl amacının alınan sonuçlar olmadığını belirten Bakkal; “Denizlispor’a gelirken ligde kaçıncı olacağız diye gelmedim. 18 yaşında Denizli’ye geldim. Futbolcu ve teknik direktör olarak çalıştım. Burada evlendim, yuva kurdum ve Denizlili oldum. Görevi geçen sezon ve bu sezon neden kabul ettim? Bu kulüp kayyumdan döndü geldi. Amacımız kulübün borçlarını bitirip, kendi ayağı üzerinde durmasını sağlamak ve parlayan bir yıldız haline getirmekti. Bu uzun bir süreçti. Ben Denizlili Mesut olarak bu sorumluluğu almak için buradayım. Bu süreci yürütmek için buradayım. Bu çabalarımız inşallah boşa çıkmayacak. Yapılmak istenen şeyin kısa vadede olmayacağını biliyorum. Şuan yönetim çok inanılmaz bir çaba içerisindeler. Bu lafı bana kimse söylettiremez. 3-5 galibiyet veya mağlubiyet beni bu yoldan döndürmez. Destek veren bir taraftar grubumuz var. Teşekkür ediyorum. Şimdi daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Sahada kazanmaya başlayacağımız günler yakın. Hiçbir zaman hayıflanmadım ve eksikleri bahane etmedim çünkü icraların, borçların, transfer yasağının olmadığı mutlu bir takım hayalimiz var. Bunun kısa vadede olması mümkün değil. Şuandaki sonuçlara takılırsak önümüzü tıkayacağız. Tasvip etmediğim sonuçlar ortaya çıktı ve insanların tepkisi normal. Bizim gidiş yolumuz farklı. Bizim oynayacağımız 28 maç var. Yapılanma içindeyiz ve daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bir yola çıktık bu yolda devam etmezsek ilerleyen günler daha kötü olacak. Transferi açacağız, şirketleşeceğiz ve devam edeceğiz.

“BU KULÜBÜ AKILLI TELEFONDAN YAZANLAR YÖNETEMEZ”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal, ‘Takımın mücadelesinde bir problem görünmüyor ancak 5-10 dakikalık koordinasyon problemleri göze çarpıyor. Bu sorun ne zaman ortadan kalkar sorusuna; “Burada önemli olan kulübün borçsuz hale gelmesi. Diyelim ki, bu sene ligde kaldık ve transferi açamadık. Seneye Mayıs’ta ne olacak? Güncel olaylarla bunu çözemezsiniz. Bir yönetim kayyumdan aldığı kulübü şirketleşme sürecine getirdi. Sahaya bakarsak acilen Gençlerbirliği maçını almamız gerekiyor. Ben yarışmacı bir adamım. Teslimiyetçilik, vazgeçmişlik yapılanmamıza sıkıntı getirir. Dik duracağız. Bu kulübü akıllı telefondan yazanlar yönetemez. Bir yola başladık. Biz transferi açmadan buradayız dedik. Çünkü ileride bir ışık var. Biz buna katkı koymak istedik. Talihsiz maçlar oynuyoruz ama bu talihi de yeneceğiz. Bunları yaşıyoruz diye vazgeçmek var mı? Eleştirilere varım. Tekrar söylüyorum farklı bir yoldayız. İç transferdeki oyuncularla konuşuluyor. Amacımız bir fazla adam olmasıdır. Ama oynamayacağım diyene yapacak bir şey yok. ( isim vermeden Aissati, Lopes kastetti)

Mesut Bakkal’ın altyapı oyuncularına galibiyetler geldikçe daha fazla süre vereceğini açıklaması toplantıda akılda kalan demeç oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.