enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

DSO’da başkan 3 gün erken belirlenecek

Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen komite ve meclis üyeleri seçiminde iki başkan adayı Okan Konyalıoğlu ve Selim Kasapoğlu’nun listeleri eşitlikle çıkmıştı. 11 Ekim’de gerçekleşecek başkan, yönetim ve meclis başkanının seçileceği meclis toplantısı 3 gün öne çekildi. 8 Ekim’de yapılacak mecliste her şey belli olacak.

DSO’da başkan 3 gün erken belirlenecek
06.10.2022
A+
A-

Denizli Sanayi Odası’nda(DSO) 17 meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimi gerçekleşti. Komite ve meclis üyesi seçimlerinde DSO Başkan adayları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu ve bağımsız listeler yarıştı. 1579 üyesi bulunan 1375’i oy kullanabilen DSO’da 1039 üye sandık başına gitti. Yüzde 75,5 katılım oranı yakalandı. Yüksek rekabette ve heyecanda geçen seçimler sonucunda 17 meslek komitesinin 6’sında Konyalıoğlu’nun, 6’sında Kasapoğlu ve 5’nde bağımsızların listesi kazandı. Bu sonuçlarla 37 kişilik meclis Konyalıoğlu listesinden 13, Selim Kasapoğlu listesinden 13 ve bağımsız 11 üye oluştu.

3 GÜN GERİYE ÇEKİLDİ

Eşit dağılımın ardından Denizli Sanayi Odası’nın yeni başkanı 11 Ekim’de mecliste yapılacak seçimle belirlenecekti. Meclis toplantısının 3 gün geriye çekildiği öğrenildi. DSO’nda toplantı tarihi 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 14.00 olarak belirlendi. DSO Yönetim Kurulu Başkanı, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı belirlenecek. Toplantı yönetim kurulu başkanı ve üyelerin belirlenmesi için meclis üyeleri kendi aralarında gizli oy ve açık tasnif usulü ile yargı gözetiminde 1 yönetim kurulu başkanı, 8 yönetim kurulu asil üyesi ve 8 yönetim kurulu yedek üyesi seçilecek. Ardından 4 genel kurul asil delegesi ve 4 genel kurul yedek delegesi seçilecek. Disiplin kurulunda 6 asil üye, 6 yedek üye belirlenecek. Toplantıda 17.00’da Meclis Başkanı, 2 Meclis Başkan Yardımcısı ve 1 Katip Üye seçileceği açıklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.