enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1344
EURO
38,0679
ALTIN
2.883,61
BIST
10.073,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

DSO Başkanı Kasapoğlu, projeler için start verdi

Denizli Sanayi Odası Seçimleri’nin ardından başkanlık görevine seçilen Selim Kasapoğlu, seçim sürecini artık geride bıraktıklarını belirterek, Denizli sanayi ve şehrin geleceği açısından önemli projelere imza atmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

DSO Başkanı Kasapoğlu, projeler için start verdi
10.10.2022
A+
A-

Başkan Selim Kasapoğlu şunları söyledi: ‘’Aylardır Denizli Sanayi Odası seçimleriyle ilgili gece gündüz demeden çalıştık. İstedik ki, Denizli sanayisi bugünkü seviyesinden çok daha ileri bir noktaya taşınsın, hayata geçireceğimiz projelerle tüm Türkiye Denizlimizi konuşsun. Bu amaçla da Denizli sanayicisinin sorunlarının hızlı bir şekilde çözümü, yarına dair katma değer katacak projelerimizi kıymetli üyelerimize bulunduğumuz her ortamda aktarmaya çalıştık.

Çok şükür, onlar da bu zorlu süreçte bize güvendiler ve kutsal emaneti bize teslim ettiler. Bu vesile ile bize oy veren, vermeyen tüm sanayi odası üyelerine bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum’’

‘’ARTIK SIRA PROJELERDE’’

20 yıldan bu yana sivil toplumun içerisinde yer alan biri olarak son derece heyecan verici, yalnızca projelerin ve geleceğimizin konuşulduğu, dostlukla geçen bir seçimin parçası olduğumuz için mutlu ve gururluyuz diyen Başkan Selim Kasapoğlu artık sıranın projeleri hayata geçirmeye geldiğini söyledi.‘’İnşallah yenilikçi ve Denizli sanayisine artı değer kazandıracak projelerimizle Denizlimizin ve sanayicimizin hizmetkârı olacağız. Bunu yaparken de sen ben yok önce Denizli sanayisi, Denizli diyeceğiz’’ diyen Başkan Selim Kasapoğlu, ‘’Ülkemizin ve dünyanın tanıdığı, birleştirici, çok daha güçlü, çok daha etkin bir sanayi odası için yol arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık, seçim sürecinde olduğu gibi, bu yolculukta da Denizli sanayicisinin bizim birlikte olacağınıza yürekten inanıyoruz. İnşallah bu dönemin sonunda gelecek günlere güvenle bakan güçlü bir Denizli sanayisi olacak’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.