enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1520
EURO
37,9938
ALTIN
2.880,57
BIST
9.903,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Başkan Uz, adaylığa ilerleyen süreçte karar verecek

Altaş Denizlispor yönetiminin 10 Ocak 2023 tarihinde olağanüstü seçimli genel kurul kararı almasının ardından, Başkan Mehmet Uz’dan açıklama geldi. Uz, yeniden aday olup olmayacağına ilerleyen süreçte karar vereceğini açıkladı.

Başkan Uz, adaylığa ilerleyen süreçte karar verecek
A+
A-

Altaş Denizlispor yönetimi, şirketleşme süreci devam ederken ani bir karar ile olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Kararın ardından Başkan Mehmet Uz, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Uz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “3 Ağustos 2021 tarihinde, kulübümüzün değerli delegelerinin desteğiyle aldığımız ve bugüne kadar büyük fedakarlıklarda bulunarak layığıyla yerine getirdiğimize inandığımız görevimizle ilgili bir karar verme ihtiyacı oluşması sebebiyle, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldık.

İlk günden beri tüm olumsuz şartlara rağmen mazeret üretmeden bize emanet edilen kulübümüze en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Özellikle son bir yılda artan maliyetlerin yanı sıra, geçmiş dönemlerden kalan borçlar, transfer yasakları, gelirlerin düşmesi ve diğer olumsuzluklara karşı mevcut şartlarla mücadele etmemiz imkansız hale gelmiştir. Görevde olduğumuz sürede elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum ve bu konuda vicdanen rahatım.

Bu nedenle; kulübümüzün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı alındığını tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum. 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olup olmayacağıma önümüzdeki süreçte yaşanacak gelişmelere göre karar vereceğim. Ancak şu da unutulmamalıdır ki; tedbir alınmayan ve gerekleri yerine getirilmeyen her gün, telafisi daha zor sonuçları beraberinde getirecektir. Bugüne kadar nasıl şeffaf olduysam, bu süreçte de aynı şeffaflığımı sürdüreceğimi belirtiyor, çok değerli Denizlispor camiasına saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.