enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Altaş Denizlispor, lidere tek golle mağlup

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakalan Altaş Denizlispor evinde ağırladığı Eyüpspor’a Hakan Çinemre’nin kendi kalesine attığı golle mağlup oldu. Galibiyet serisi sona eren Altaş Denizlispor 15 puanda kaldı.

Altaş Denizlispor, lidere tek golle mağlup
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 20. Hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor, Atatürk Stadı’nda lider Eyüpspor’u ağırladı. Maçta Reşat Onur Coşkunses düdük çaldı. Coşkunses’in yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Hüsnü Emre Çelimli üstlendi. VAR’da Alper Ulusoy, AVAR’da İlker Yasin görev aldı.

DÜŞÜK TEMPOLU İLK YARIDA DENİZLİSPOR ATAMADI, EYÜPSPOR ATTI

Mücadelenin ilk yarısı düşük bir tempoda oynandı. Topa sahip olan takım Eyüpspor olsa da Denizlispor Mayi ve Ömer Şişmanoğlu ile 2 net pozisyondan yararlanamadı. Maçın 45+3’ncü dakikasında Eyüpspor yeni transferi Halil Akbunar’ın sağ kanattan ceza sahasına girerek, içeriye çevirdiği topta Hakan Çinemre’nin ters vuruşu sonucu topun ağlarla buluşması ile golü buldu. Bu golle Denizlispor soyunma odasına 0-1 geride gitti.

HOROZ İKİNCİ YARIDA POZİSYON BULAMADI

Mücadelenin ikinci yarısı düşük tempo sürerken Altaş Denizlispor net fırsat bulmakta zorlandı. Eyüpspor Ezeh ve İbrahim Akdağ ile bulduğu 2 net fırsattan yararlanamazken, mücadele Altaş Denizlispor’un 0-1 mağlubiyeti ile noktalandı.

Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle 15 puanda kalırken, lider Eyüpspor puanını 41’e yükseltti. Ligin 21’nci haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Eyüpspor ise evinde Samnsunspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.