enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1391
EURO
38,0781
ALTIN
2.886,36
BIST
10.030,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023
02.02.2023
A+
A-

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 sürecini başlattı. Yayınlanan ilan ile 157 personel alımına ilişkin Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları açıklandı. Düzce Üniversitesi Personel alımı 2023 ile ilgili ilana Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Duyurular bölümünden ulaşmak mümkün olacak. Peki, Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru süreci nasıl işletilecek? Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kpss şartı var mı? Düzce Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Düzce PTT personel alımı var mı? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım 2023 İlanı Yayınlandı Mı?

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alım 2023 ilanı, 1 Şubat 2023 tarihi ile yayınlandı. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Düzce Üniversitesi bünyesinde ihtiyacı karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu ilana göre alımlar en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2023 Kontenjan Dağılımı

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 sürecinde alınacak 157 sözleşmeli personelin kontenjan dağılımı ise şöyle olacak:

Lise mezunu kontenjanından 3 diğer sağlık personeli, 15 hemşire, 47 destek personeli alımı gerçekleştirilecek.

Ön lisans mezunu kontenjanından ise 20 sağlık teknikeri, 2 destek personeli, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli alınacak.

43 hemşire, 4 ebe, 1 mühendis, 1 psikolog, 1 fizyoterapist için de lise mezunu kontenjanı değerlendirilecek.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Şartları Nelerdir?

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları da yayınlanan ilan ile açıklandı. Buna göre Düzce Üniversitesi personel alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olmamak gibi şartlar aranacak.

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları arasında ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı da aranacak.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı KPSS Şartı Var Mı?

Personel alımına ilişkin sıklıkla yöneltilen sorular arasında Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kpss şartı var mı da yer alıyor. Üniversite sözleşmeli personel alımında KPSS şartı arayacak. Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS’den lise için P94, ön lisans için P93 ve lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2023 Sürecinde Mülakat Uygulanacak Mı?

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 sürecinde KPSS puan sırası uygulanacak ve adaylara herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacak. Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları arasında mülakat bulunmuyor.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Tarihleri Ne?

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri de açıklandı. Başvurular 1 Şubat 2023 tarihinde başladı ve 15 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvurular sadece online olarak Üniversite resmi İnternet adresinden yapılacak. Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru Adresi: www.personel.duzce.edu.tr olarak açıklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.