enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli 3 günlük hava durumu.. Denizli’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli hava durumu verilerini açıkladı. Kısa, orta ve uzun vadede tahminleri paylaşan Meteoroloji, 7 Şubat 2023 Salı gününden itibaren yağışlı havanın Denizli’yi terk edeceğini duyurdu.

Denizli 3 günlük hava durumu.. Denizli’de hava nasıl olacak?
07.02.2023
A+
A-

Peki, Denizli hava durumu nasıl olacak? Denizli 3 günlük hava durumu yağış gösteriyor mu? Yandex. Denizli hava durumu verilerini güncelledi mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli hava Durumu 7 günlük, Denizli Hava Durumu 15 Günlük, Denizli hava durumu 30 Günlük, Denizli Hava durumu 45 Günlük, Denizli hava durumu 90 Günlük verileri paylaştı mı? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

Denizli’de Hava Nasıl Olacak?

Kentte yaşayanlar ya da ziyaret için gelecek olanlar Denizli’de hava nasıl olacak sorusunun yanıtını arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli hava durumu verilerini sürekli güncelleyerek açıklamaya devam ediyor. 

Dünden beri kar yağışının etkisi altında olan Denizli hava durumu 7 Şubat 2023 Salı günü sabah saatlerinden itibaren değişiyor. 7 Şubat Salı günü saat 09.00’dan itibaren kar yağışının kesilmesi ve yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. 

Denizli 3 günlük hava durumu raporları da kar yağışının kesileceğini ortaya koyuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Denizli 3 günlük hava durumu raporlarına göre 7 Şubat Salı, 8 Şubat Çarşamba ve 9 Şubat Perşembe günleri Denizli hava durumu çok bulutlu olacak. 

Denizli hava durumu 7 günlük tahminlerde de yalnızca bir gün yağış öngörülüyor. 12 Şubat Pazar günü Denizli genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olsa da yer yer sulu kar ve kar yağışı görüleceği ifade ediliyor. 

Uzun Vadeli Denizli Hava Durumu Raporları Kar Göstermiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan uzun vadeli Denizli hava durumu raporları kar göstermiyor. Önümüzdeki süreçte yağmurların da kesilmesi beklenen Denizli hava durumu parçalı bulutlu ve açık olacak. Denizli hava durumu 30 Günlük süreç içinde 12 Şubat Pazar günü sulu kar bekleniyor. Bunun yanı sıra 22 Şubat Çarşamba, 26 Şubat Pazar ve 1 Mart Çarşamba günleri hafif yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.