enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Denizli iş dünyası depremzedeler için seferber oldu

Türkiye deprem bölgesi için bir oldu. Denizli iş dünyası da birlik ve beraberliğini göndererek yardım tırlarını bir bir deprem bölgesine gönderdi. DEGİAD, DENİB, DTO, MAKSİAD, DSO gibi iş insanları oda ve dernekleri, AYDEM gibi önemli şirketler yardımlarını deprem bölgesine ulaştırdı.

09.02.2023
A+
A-

6 Ocak’ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem adeta 10 ili yıktı geçti. Çok sayıda insan hayatını kaybederken, binlerce kişi yaralandı. Deprem bölgesinde hayat kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye bölgeye yardım seferberliği başlattı.

Denizli iş dünyası yardım seferberliğine destek oldu. Denizli Genç İş İnsanları Derneği, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Ticaret Odası, Makina Sanayici İş İnsanları Derneği, Denizli Sanayi Odası gibi iş insanları dernekleri ve odalarının yanı sıra AYDEM gibi önemli firmalar deprem bölgesine yardımlarını ulaştırdılar.

İŞTE İŞ DÜNYASININ YARDIMLAR VE DEPREMZEDELERLE İLGİLİ MESAJLARI;

DEGİAD

Deprem bölgesindeki barınma ihtiyacına destek olabilmek adına DEGİAD olarak yaşam konteyneri, seyyar WC konteyneri ve seyyar duş konteyneri yardım kampanyası düzenlemiş bulunmaktayız.

Aşağıda bilgileri bulunan bağış hesabımıza yapacağınız yardımlar afet bölgesindeki mağdur vatandaşlarımıza konteyner yardımı olarak ulaştırılacaktır.

Tüm kıymetli üyelerimize ve vatandaşlarımıza maddi manevi desteklerinden dolayı şimdiden teşekkürü borç biliyoruz.

Konteyner bağışı için açılan bağış hesabımız

Denizli Genç İş İnsanları Derneği

TEB Denizli Şubesi

TR92 0003 2000 0000 0110 5791 38

Açıklama kısmına “ Bağış “ yazılmasını rica ederiz.

DENİB

Üye firmalarımız tarafından sağlanan yardım malzemelerini taşıyan tırlarımız yola çıktı. Destek olan firmalarımıza teşekkürler.

DTO

Var gücümüzle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Denizli Ticaret Odası üyelerimizle halkımızdan aldığımız depremzedelerimizin birinci derece ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlarımızı yüklediğimiz tır deprem bölgesine uğurladık.

MAKSİAD

Var gücümüzle deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanındayız. MAKSİAD üyelerimizin destekleriyle öncelikli ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlarımızı yüklediğimiz tır Osmaniye afet bölgesinde. Yardımlarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DSO

Denizli Sanayi Odası koordinasyonuyla Denizlili firmalarımzıın yaptığı yardımlar, afet bölgelerindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediyor.

✔️Çadır, Battaniye, Uyku Tulumu, Kışlık Kıyafetler
✔️ Bebek, Kadın ve Genel Hijyen Malzemeleri
✔️ Kuru ve Konserve Gıdalar, Su, Meyve Suyu
gibi malzemelerden oluşan yardımlar, tasniflenmesinin akabinde Hatay Arsuz ilçesindeki afetzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yardım eden tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

AYDEM

Dayanışma ruhuyla deprem bölgesine desteğimizi sürdürüyoruz. 26’sı arama kurtarma ekibi olmak üzere 86 çalışma arkadaşımızla, jeneratörlerimiz, ,iş makinalarımız ve yardım malzemesi taşıyan tırlarımızla bölgedeyiz. Aydemliler, toplama noktalarına getirdikleri ihtiyaç malzemeleriyle, depremin ilk gününden itibaren bu desteğin çok önemli bir parçası. Depremin yaralarını dayanışma ile hep birlikte saracağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.