enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
32°C

Denizlili genç futbolcu, Trabzonspor’a transfer oldu!

Denizli’de Çamlık Futbol Kulübü’nde 5 yıldır forma giyen ve birçok kulübün radarına giren 13 yaşındaki kaleci İsmail Talha Taşevli, Trabzonspor’a transfer oldu.

Denizlili genç futbolcu, Trabzonspor’a transfer oldu!
A+
A-

Futbola Denizli Çamlık Futbol Kulübü’nde başlayan ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken 2010 doğumlu genç kaleci İsmail Talha Taşevli, Trabzonspor’a transfer oldu. Transferi değerlendiren Çamlık FK Başkanı ve Antrenörü Şenol Ünlü, daha önce gönderdikleri futbolcular gibi İsmail Talha Taşevli’nin de başarılı olacağına inandıklarına söyledi.

Başkan Ünlü, “Hem Fenerbahçe hem Galatasaray’ın takibindeydi. Trabzonspor’a transfer oldu. Trabzonspor efsanesi olan eski hocam Yaşar Alemdaroğlu uzun süredir takipteydi. Yaşar hocam bize gelsin deyince emir demiri kesti. İnşallah orada da başarılı olacaktır. Hem bizleri hem de Yaşar hocamı mahcup etmeyeceğini biliyoruz. Trabzon’da başarılı olup buradan arkadaşlarının da önünü açmasına yardımcı olacağını düşünüyorum. İnşallah yolu açık olur” ifadelerini kullandı.

“Trabzonspor efsanesi olan Şenol Güneş gibi iyi bir kaleci olmak istiyorum”

Başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirten genç kaleci İsmail Talha Taşevli ise, “Beni bu zamana kadar yetiştiren ve bana her alanda destek olan kulübüme, hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok çalışarak Trabzonspor efsanesi olan Şenol Güneş gibi iyi bir kaleci olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.