enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
32°C

Denizli’de ters şeritten son sürat gelen lüks araç ölümle dans etti!

Denizli’de ters şeritte girerek son sürat ilerleyen otomobil, adrenalin uğruna yaptığı hareketle yürekleri ağızlara getirdi.

Denizli’de ters şeritten son sürat gelen lüks araç ölümle dans etti!
A+
A-

Olay, sabah saat 05.30 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, Pınarkent karayolundan Akan istikametine doğru ters şeritte girdi. Son süratle ters şeritten ilerleyen lüks otomobil, trafik kurallarının yanı sıra diğer sürücülerin canını da hiçe saydı. Kilometrelerce yol giden trafik canavarı, kendisine korna çalan diğer sürücüleri aldırış etmeden gaza yüklenmeye devam etti. O anlara tanık olanlar ise hem şok geçirdi hem korku içerisinde tehlikeliyi izledi. Adrenalin uğruna dakikalarca ölümle dans eden otomobilli yoldan geçen bazı sürücüler, cep telefon kameralarıyla kayıt altına aldı. Kısa süre kameralara yansıyan korkunç olayda, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması ise yüreklere su serpti.

“Adrenalin ve zevk uğruna başka insanların hayatı son bulacaktı”

İş dönüşü evine giderken ters şeritteki tehlikeli anlara tanık olduğunu ifade eden Mahsun Akgün, durumu ilk gördüğünde şok geçirdiğini söyledi. Akgün, herhangi bir can kaybının yaşanmamadan olayın son bulmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Ben de o gece olayla karşı karşıyaydım. Tabi işten çıkıp, evime araçla gidiyordum. Bir de baktım ki karşı şeritten ters yöne bir araba ilerliyordu. Bir anda şok oldum ve o an ne yapabilirim diye düşündüm. Karşıdaki sürücü otomobiliyle başka bir araca çarpsaydı, adrenalin ve zevk uğruna başka insanların hayatı son bulacaktı. Elime telefonu alıp o anları kayıt altına aldım. Karşı taraftaki araçlardan birinde ben ve ailem de olabilirdi. Sonuçta burada bir hayat söz konusuydu. Allaha şükür hiç kimsenin başına bir şey gelmeden tehlikeli olay son buldu. Bu kişi bence trafikten men edilsin ve araca binmesin” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.