enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli Büyükşehir Belediyesi işçi alacak.. İş ilanı yayımladı.. İşte aranan şartlar!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı PERAŞ işçi alımı için ilan yayımladı. Başvuru tarihi 1 Mart 2023’te başlarken, başvurunun bitiş tarihinin 3 Mart 2023 olduğu ifade edildi. İlanlar ile ilgili detaylar haberimizde!

Denizli Büyükşehir Belediyesi işçi alacak.. İş ilanı yayımladı.. İşte aranan şartlar!
02.03.2023
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan iş ilanında vasıfsız işçi olarak 4 kişilik kontenjan ve şoför için ise 1 kişilik kontenjan bulunuyor.

Denizli Peraş Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ekibine yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, B sınıfı lisanslı sürücüler ve vasıfsız işçiler için pozisyonları doldurmak istiyor. İlgilenen adayların başvurularını 3 Mart 2023 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Bu duyuru, şirketin ekibini genişletmek ve müşterilerine yüksek kaliteli hizmetler sunmaya devam etmek istediği sırada geldi. Denizli Peraş Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. mükemmelliğe olan bağlılığı ve müşteri memnuniyeti ile tanınan köklü bir firmadır.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Peraş İş İlanı

ŞOFÖR İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

B sınıfı ehliyetli sürücü pozisyonu için şirket, geçerli sürücü belgesine sahip ve araç kullanma konusunda deneyimli kişiler arıyor. Başvuru sahipleri ayrıca iyi bir sürüş siciline sahip olmalı ve şirketin araçlarını güvenli ve verimli bir şekilde kullanabilmelidir. Başarılı aday, mal ve personelin çeşitli yerlere taşınmasından ve güvenli ve zamanında ulaşmasını sağlamaktan sorumlu olacaktır.

VASIFSIZ İŞÇİ İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Vasıfsız işçi pozisyonu için şirket, çok çalışmaya ve yeni beceriler öğrenmeye istekli kişiler arıyor. Başvuru sahipleri fiziksel olarak uygun olmalı ve temizlik, bakım ve onarım gibi el emeği görevlerini yerine getirebilmelidir. Başarılı aday, şirketin tesis ve ekipmanlarının temiz ve bakımlı olmasını sağlamaktan sorumlu olacaktır.

Pozisyonlardan birine başvurmakla ilgileniyorsanız, başvurunuzu şirketin insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz. Başvuru bir özgeçmiş, ön yazı ve ilgili tüm sertifikaları veya lisansları içermelidir. Şirket tüm başvuruları inceleyecek ve daha fazla görüşme ve değerlendirme için başarılı adaylarla iletişime geçecektir.

Denizli Peraş Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Nakliyat San. ve Tic. Şirket, hizmet verdikleri toplulukları yansıtan çeşitliliğe sahip ve kapsayıcı bir iş gücü oluşturmaya kendini adamıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- CV Hazırlanıp @basvuru@denizliperas.com’a göndermek,

2- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

3- Kamu haklarından mahrum olmamak,

4- Denizli’de ikamet ediyor olmak.

İlan ile ilgili resmi detaylara linki tıklayarak erişebilirsiniz:

https://media.iskur.gov.tr/66744/denizli-peras-buyuksehir-belediyesi-personel-temizlik-ulasim-sanayi-ve-ticaret-a-s-03-03-2023.pdf

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular cv olarak hazırlanıp basvuru@denizliperas.com adlı adrese gönderileceği, elden ve post yoluylla başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi. CV’lerin incelendikten sonra uygun görülen kişilerin mülakata çağrılacağı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.