enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

CHP’de Gülin Coşkun milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı

CHP Denizli Merkezefendi Kadın Kolları eski Başkanı Gülin Coşkun, Denizli CHP’den 28. dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partide ve STK’larda aktif olarak çalışan Coşkun, “14 Mayıs’ta saray rejiminden kurtulacağız, Türkiye’ye yeniden hak, hukuk ve adalet gelecek” diye konuştu.

CHP’de Gülin Coşkun milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı
18.03.2023
A+
A-

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi, CHP Denizli Merkezefendi Kadın Kolları eski Başkanı Gülin Coşkun milletvekili aday adaylığını açıkladı. Gülin Coşkun sorunları, çözümleri ve neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiklerini belirterek Türkiye’nin ikinci yüzyılında yepyeni bir Türkiye olacağını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde Halkın İktidarının yeniden kurulacağını söyledi.

TÜRKİYE’YE YENİ İKTİDAR ŞART

Gülin Coşkun Türkiye’de iktidar değişikliği yapılmasının şart olduğunun altını çizdi. Coşkun “21 yıldır antidemokratik bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Hukuksuzluk aldı başını gitti. 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek halk kazanacak. Türkiye’nin yeni yüzyılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, çağdaş hukuk devletini yeniden inşa edeceğiz. Halkımız artık yapılan haksızlıkların karşısında durarak bu kötü gidişata son verecektir. Yolumuz akıl ve bilimi rehber alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. AKP iktidarlığı döneminde, halkın alın teriyle yaptırılan fabrikalar teker teker satıldı, halktan toplanan vergiler yandaşlara peşkeş çekildi. Kamu kaynaklarını kendi servetlerine servet katmak için kullandılar. Bu halk bunların hepsini gördü. Ama Türk milleti çok güçlü bu enkazdan birlikte kalkacağız, Millet İttifakı ile kalkacağız. 14 Mayıs’ta her zaman savunduğumuz hak, hukuk ve adalet kazanacak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yeni Cumhurbaşkanımız olacak. Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi

GÜLİN COŞKUN KİMDİR?

Cumhuriyet sevdalısı Gülin Coşkun, 2016 ve 2018 yılları arasında CHP Denizli Merkezefendi Kadın Kolları Başkanlığı’nı başarı ile yürüttü. 2017 ve 2018 yıllarında üyesi olduğu Denizli ROTARY Kulübü Sekreterliği, 2018 ve 2019 yıllarında Kulüp Başkanlığı, 2019 ve 2020 yıllarında ise 2440. Bölge Federasyon Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. 2019 yılında CHP Merkezefendi İlçe Başkan Adayı oldu. 2021 ve 2023 yılında üyesi olduğu Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Burs Komite Başkanlığı, 2021 yılından bu yana da Genel Saymanlık görevini yürütmektedir. Ayrıca Gülin Coşkun; Merdiven İzmir Derneği Üyeliği, AKUT Denizli Gönüllüsü, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Üyeliği, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üyeliği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Üyeliği, 29 Ekim Kadınları Derneği Üyeliği ve Denizli Kadın Platformu Üyeliği görevlerinde aktif olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.