enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli’de belediye meclis üyeliğinden istifa eden isimler ve yerine gelenler!

Denizli’de belediye meclis üyesi olarak görev yapan isimler milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiler. Peki Denizli Büyükşehir ve ilçe belediye meclislerinden kimler istifa etti yerlerine kimler geldi? Detaylar haberimizde.

Denizli’de belediye meclis üyeliğinden istifa eden isimler ve yerine gelenler!
18.03.2023
A+
A-

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre kamu görevinde bulunan ve milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmak isteyen kişilere 16 Mart Perşembe gününe kadar süre tanınmıştı. Bu kapsamda Merkezefendi Belediye Meclisi’nden 2, Pamukkale Belediye Meclisi’nden 3 ve Honaz Belediye Meclisi’nden 1 kişi istifa etti. İstifa eden 5 kişiden 4’ü Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi görevinden de ayrıldı.

MERKEZEFENDİ’DE 2 MECLİS ÜYESİ DEĞİŞTİ

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde görevinden istifa eden Leman Kalkan’ın yerine AK Parti grubundan Bahtiyar Mat göreve geldi. Adaylık için istifa eden AK Parti meclis üyesi Feride Kabadayılar’ın yerine ise MHP’den Hilal Kahraman geldi.

PAMUKKALE’DE 3 MECLİS ÜYESİ DEĞİŞTİ

Pamukkale Belediye Meclisi’nde 3 isim istifasını sundu. AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Birtan Şahan’ın yerine MHP’den Kadir Keskin meclise girdi. MHP’den aday adaylığı için istifa eden Yusuf Garip yerine yine MHP’den Mehmet Okur meclise geldi. İYİ Parti’den aday adaylığı için istifa eden Uğur Çizmecioğlu yerine ise CHP’den Kudret İncesöz Pamukkale Belediye meclis üyesi oldu.

HONAZ’DA 1 İSTİFA

Honaz Belediye Meclis üyesi Mehmet Gülbaş ise adaylık için değil şahsi durum nedeniyle istifa etti. Gülbaş’ın yerine Honaz Belediye Meclis’ne henüz yeni isim gelmedi.

BÜYÜKŞEHİR’DE DEĞİŞİKLİKLER

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde istifaların ardından 4 değişim yaşandı. İstifa eden MHP’li Leman Kalkan’ın yerine CHP’den Sündüs Başsorgun meclise geldi. İYİ Parti’den Uğur Çizmecioğlu yerine ise CHP’den Taylan Kaplan meclise girdi. MHP’den Yusuf Garip’in yerine ise yine MHP’de Süleyman Sırrı Kaya Büyükşehir meclise girdi. Bir diğer meclis üyeliği görevinden istifa eden Mehmet Gülbaş’ın yerine ise AK Parti’den Sezgin Arıkan meclise geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.