enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Milletvekili aday adayı Mustafa Çallıca, CHP’lilerle buluştu

Büyük Menderes İnisiyatifi sözcülüğü ve çevreciliği ile Denizli’nin tanınmış simalarından Veteriner Hekim Mustafa Çallıca, CHP’den milletvekili aday adaylığı başvusunun ardından partilileri ile il başkanlığında buluştu. Çallıca; “Denizli için, 85 milyon için çalışacağız. Geliyor gelmekte olan. “dedi.

Milletvekili aday adayı Mustafa Çallıca, CHP’lilerle buluştu
24.03.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) en iddialı milletvekili aday adaylarından Mustafa Çallıca partililerle buluştu. Çallıca’nın CHP İl Başkanlığı’ndaki toplantısına katılım yüksek oldu. İl Başkanı Ali Osman Horzum’un hazır bulunduğu toplantıda aramızdan ayrılan CHP Milletvekili Kazım Arslan anıldı.

Partililere hitap eden CHP milletvekili aday adayı Mustafa Çallıca şu ifadeleri kullandı;

“GURUR DUYUYORUM”

Büyük önder gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri cumhuriyetin bir evladı olarak CHP Milletvekili aday adayı olmaktan ve burada sizlerle birlikte bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum.

“BÜTÜNLEŞMEYİ SAĞLAYANLARIN SEÇİMİDİR”

Türkiye tarihi bir seçim süreci yaşıyor. Bu seçim, bu düzeni değiştirmek için demokrasi ve özgürlükten yana olanların hak hukuk adaletten yana olanların akıl ve bilimden yana olanların çevre, doğa, ekoloji mücadelesi verenlerin halktan ve laik cumhuriyetten yana olanların iş birliği, güç birliği, dayanışma ve bütünleşmeyi sağlayanların seçimidir.

İKTİDAR ELEŞTİRİSİ

Doğal afetlere karşı hiçbir hazırlık yapmayanlar, risk planı olmayanlar krizi yönetemediler. Maalesef ki yaşadığımız büyük depremde yurttaşlarımızı kurtaramadılar. Depremde ve selde hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bugün yaşadıklarımızın sorumlusu; tek adamın yönettiği ucube sistem ve vahşi kapitalizme iş birliği yapan siyasal iktidardır. Sanayi toplumu üretim modelinin tıkanmasına rağmen sözde üstün kamu ve halk yararı adına kaynaklarımızı, emeğimizi ve insanlarımızı sınırsızca sömürmektedir.

“DÖNÜŞÜMÜN GÜCÜDÜR”

Bu karanlıktan çıkış yolu cumhuriyetimizin 2. yüzyıla girerken bizi kurtaracak olan 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki bilgi toplumudur, halktır, dönüşümün gücüdür.

Ülkemizde geleceğin en büyük sorunu ; su ve gıda krizidir. Çünkü sınırlı kaynaklarımız hızla azalmaktadır. Su ve çevre kirliliği yaşamı tehdit etme noktasına geldi. Depremle sadece canlarımızı kaybetmedik. Türkiye’nin ihtiyacı olan tarımsal ve hayvansal üretiminin %15ini kaybettik. Buda yakın zamanda et-süt ve gıdada krize ve fahiş fiyat artışlarına yol açacaktır. Sağlıklı yaşam hakkımız tehlike altındadır.

Bugüne kadar yanlış yapılan tarım, hayvancılık ve su politikaları yüzünden sadece kırsalda yaşayanlar değil kentlerde yaşayanlarda aynı sorunla karşı karşıyadır.

Ben veteriner hekim ve çevre gönüllüsü Mustafa ÇALLICA olarak büyük menderesi, dalaman çayını ve havzasını koruyamayan Büyükşehirden, DSİ den, Çevre Şehircilik ve İklim İl Müdürlüğünden, bütün bunları görmezden gelenlerden hesap sormak için adayım.

NEDEN ADAY OLDU?

Tavas’ta, Çal’da, Çivril’de, Sarayköy’de, Acıpayam’da, Serinhisar’da, Güney’de tüm ilçelerimizde; havaya, suya, toprağa, ormanlara zarar verenlere ve çocuklarımızın geleceğini çalanlara karşı mücadele için aday oldum.

Bugüne kadar hayatımda edindiğim deneyimlerimi ve birikimlerimi tmbb de su güvenliği, gıda güvenliği, toplum sağlığı, halk için tüm gücümle çalışacağım.

  1. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında doğaya egemen olmak yerine doğayla uyumlu, barışık yaşamı hedefleyen, ‘TEK SAĞLIK’’ sistemiyle ,ekolojik sorunları çözmeyi taahüd ediyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarımla beraber, kimseyi dışarıda ve geride bırakmadan Denizli için, 85 milyon için çalışacağız. Geliyor gelmekte olan.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.