enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Gençlerden Kılıçdaroğlu’na İnce sorusu: Sizi de dans ederken görecek miyiz?

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir gencin “Sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz?” sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Gençlerden Kılıçdaroğlu’na İnce sorusu: Sizi de dans ederken görecek miyiz?
17.04.2023
A+
A-

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin sorularını cevapladığı bir YouTube videosunu Twitter hesabından paylaştı. Programın moderatörlüğünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptı. Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerin sorularını yanıtladı.Twitter hesabından kısa bir kesit olarak paylaştığı videoda, Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Gençler ülkenin resetlenme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı da onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte resetleyeceğiz. Değişim senin elinde.”

“BU İŞE BENİ BULAŞTIRMAYIN”

Programda, gençlerin soruları arasında ilginç bir soru da vardı. Bir genç, “İlerleyen süreçlerde sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz? Siz de dans etme konusunda hünerli misiniz?” diye sordu. Kılıçdaroğlu, espri yaparak, “Beni bu işlere bulaştırmayın” yanıtını verdi.Kılıçdaroğlu’nun gençlerin sorularını yanıtladığı program, gençlerin siyasete olan ilgisini arttırmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Programda Kılıçdaroğlu, gençlerin ülkedeki değişim sürecinde büyük bir rol oynayabileceğine inandığını da vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.