enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, sloganını Denizli’de buldu

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Denizli’ye geldi. Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Oğan, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sinan Oğan seçim sloganını Denizli’de bulduğunu söyledi. Oğan için atılan slogan ise; “Oy ver Sinan’a, gidelim Turan’a” oldu.

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, sloganını Denizli’de buldu
01.05.2023
A+
A-

Denizli’de Sinan Oğan fırtınası esti. Denizli Bayramyeri meydanında vatandaş buluşması gerçekleştiren ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Bir AK Parti seçmeninin Oğan’ın yanına gelerek; “Yıllardır AK Parti için çalıştım, koyu bir AK Parti’liyim. TV’de seni izledim ve adam gibi adam konuşmanı dinledim. Cumhurbaşkanı adayım dedim” sözleri dikkat çekti.

Bayramyeri Meydanı’nda Ahmet Hulusi Efendi anıtının önünde konuşma gereçekleştiren Sinan Oğan iktidara ve Millet İttifakı’na eleştiriler getirdi. Oğan, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacaklarını aktardı.

SİNAN OĞAN’IN KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKANLAR;

“CAMİLERE, KIŞLALARA, OKULLARA SİYASETİN SOKULMADIĞI TÜRKİYE’Yİ YARATACAĞIZ”

Milletin önüne bir tahteravalli koymuşlar. Bir tarafına 20 yıllık iktidarı diğer tarafına 20 yıllık muhalefeti oturtmuşlar. Ya o ya o diyorlar. İlk defa Türk milliyetçileri, Atatürkçüler; ‘Biz bu düzene karşı geleceğiz. Yeniden milli mücadeleyi başlatacağız. Ya o ya o demiyeceğiz. Türk milleti” dedi. Tarihi bir mekanda tarihi bir şahsiyetin yanındayız. Ahmet Hulusi Efendi gibi müftülerimizi diyanet işleri başkanlarımızı özler olduk. Siyasetten uzak vatan sevgisiyle dolu din adamlarımızı özler olduk. Camilere, kışlara, okullara siyasetin sokulmadığı Türkiye’yi hep beraber yaratacağız.

“BUNLAR SARAY REJİMİNİ YAŞAT Kİ YANDAŞLAR YAŞASIN ANLAYIŞINDADIR”

Biz burada bugün miting yapacağız demedik. Kalabalığı görüyorsunuz. Bizde fabrikalara 300 kişi senden 500 kişi senden istiyoruz demedik. Valiler bizim için insan taşımıyor. Biz Ankara’da öyle bir insan seli ile karşılaştık ki esnafımızın mağdur olacağını gördük ve yarıda kestik. Biz cumhurbaşkanının kırmızı ışıkta durduğu, konvoyların insanları rahatsız etmediği bir Türkiye yaratacağız. Şeyh Edebali; ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ demiştir. Bunlar ise saray rejimini yaşat ki yandaşlar yaşasın anlayışındadır. Biz o saray rejimini yıkacağız. Seçimle geleni seçimle göndereceğiz. Milletin iradesini hakim kılacağız.

“BİZ BU ÜLKEYİ NE HDP’YE NE HÜDAPAR’A MECBUR ETMEYİZ”

‘Bana Türklük ile gelmeyin, Türkçülüğü, milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım’ diyen Erdoğan’a bir Türkçü bir Atatürkçü nasıl oy verir? Gazi Meclisi değil de Diyarbakır’ı demokrasinin simgesi gösteren Kılıçdaroğlu’na bir Türk milliyetçisi nasıl oy verir? Bu ülkenin yüzde 99’u vatanseverlerden oluşur. Yüzde 1’lik bir bölücü kitle var. Bu bölücü kitle kendi oluşturdukları oluşumu getirdiler Millet İttifakı’nın yanına yamadılar. Bir kısmını Cumhur İttifakı’na yamadılar. Cumhur İttifakı’ndaki HÜDAPAR, ‘Yeşil Kürdistan’ı kuracağım’ diyor. Millet İttifakı’nın yanındaki HDP, PKK, ‘Kızıl Kürdistan’ı kuracağım’ diyor. Birisi Cumhuriyet değerlerine, diğeri milli sınırlarımıza saldırıyor. Biz ATA İttifakı olarak terörle arasına mesafe koymayan hiç bir siyasi parti ile yan yana gelmeyiz. Biz bu ülkeyi ne HDP’ye ne HÜDAPAR’a mecbur etmeyiz. O yüzden, ‘Ne Kandil Dağı ne domuz bağı’ diyoruz.

SLOGANINI DENİZLİ’DE BULDU

Bizim bütün çalışmalarımız halkın içinden geliyor. Denizli’de bir güzel kardeşimiz, ‘Oylar Sinan’a gidelim Turan’a’ sloganı attı. Ben de seçim sloganımızı bulduk dedim. Pahalı reklam ajanslarına verecek paramız yok. Milletimizin yaratıcılığı kimsede yok. Onlar istedikleri kadar ensar, muhacir muhabbeti yapsınlar. Biz Türk milletinin kaynaklarını Türk milletine harcayacağız. Buraya 13 milyon Suriyeli, Iraklı, Afganistanlı, Mozambikli gelmiş. Hepsini geri göndereceğiz.

GENÇLERE SÖZ VERDİ

Gençler benim size sözümdür,’Bir tweet attınız diye gözaltına alınmayacaksınız. Sınav soruları çalınır mı endişesi taşımayacaksınız. Okul bitince Ankara’da siyasilerden tanıdık aramak zorunda kalmayacaksınız. Atanamayan öğretmen sorunu kalmayacak. Üniversiteyi bitirip işsiz kalan olmayacak. Devlet tüm vatandaşlarına iş temin etmek zorundadır. Diyeceksiniz ki kaynak nerede? Yüzde 10 dolar faizi ile ödeme yapmazsanız, bankalara yüzde 8’le sermaye aktarımı yapmazsanız, ranttan vergi alırsanız bu ülkede kaynak çoktur.

“DENİZLİ NİTELİKLİ ŞEHİRLER ARASINDA OLACAK”

Denizli üreten bir şehirdir. Denizlili kardeşim üreten bir şehir olmasına rağmen gerekli yatırımı almadığını söylüyor. Biz iktara geldiğimizde nitelikli şehirler arasında Denizli de olacak. Denizli insanı çalışkandır, merttir. Denizli her türlü teşviki ve yatırımı hak ediyor.

“KIZILAY’INDAKİ ŞAHIS ONURUN VARSA İSTİFA ET”

Kızılay çadırının yanındayız. Kan stokları düşen Kızılay’a destek olalım ancak Kızılay’ın başındaki şahsa sesleniyor, ‘Onurun varsa istifa et’ diyorum. Battaniye satan bir Kızılay Başkanı istemiyoruz. İstifa etmezsen 15 Mayıs sabahı biz savcılarımızı, devlet denetleme kurumlarını harekete geçireceğiz. Bütün hukuki yolları devreye sokacağız. Görevden alma yetkim olmayacak ama soruşturma açabilirim. Biz geldiğimizde liyakat gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.