enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1240
EURO
38,1207
ALTIN
2.910,51
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizlispor, Elazığspor Karşısına Çıkıyor

Denizlispor, Elazığspor Karşısına Çıkıyor
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 21. Hafta mücadelesinde deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig 21. Haftasında 10 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’da Elazığ Atatürk Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Onur Karabaş, Murat Temel, Mehmet Ali Akkor üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Emre Malok yapacak.

Denizlispor’da Erginer Gönderildi

Denizlispor 21. haftanın kritik mücadelesi öncesi Teknik Direktör Reha Erginer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Eskişehirspor maçında alınan mağlubiyetin ardından ayrılık kararı alınan Erginer’in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Takımı Elazığspor karşılaşmasına Kulübün Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul ve eski oyunculardan Mustafa Keçeli hazırlıyor. Bir yandan teknik direktör arayışında olan Denizlispor’da bu sıkıntılı süreçte Elazığspor galibiyeti ile rahat bir nefes almak istiyor. Denizlispor Yönetimi yeni teknik direktörün Elazığspor karşılaşmasına yetimemesi ihtimaline karşın, Türkiye Futbol Federasyonu’na maça geçici teknik direktör ile çıkacağını bildirdi.

Teknik Direktör Adayları

Denizlispor takıme kalan süreçte emanet edeceği teknik adam için seçici davranıyor. Bu süreçte Denizlispor ile adı alınan isimler ise Ali Yalçın, Koray Palaz, Mesut Bakkal, Metin Diyadin ve Nurullah Sağlam olarak geçiyor.

Elazığspor

Denizlispor’un rakibi Elazığspor ligin ikinci yarısına 1 galibiyet,1 Beraberlik ve 1 mağlubiyet ile başladı. 27 puanla ligte 10. sırada bulunan takım Denizlispor’dan galibiyet alarak play-off mücadelesine dahil olmak istiyor. Elazığspor geçtiğimiz hafta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü deplasmanından 1 puan çıkararak moralini yükseltti.

MUHTEMEL 11’ler

Denizlispor’un Elazığspor karşılaşmasına;Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Alperen Babacan,Cenk Güvenç,Keremcan Akyüz,Burak Altıparmak,Barış Örücü, Hasan Kılıç,Leandro Kappel,Ziya Alkurt ve Patrick Eze 11’i ile çıkması bekleniyor.

Elazığspor’un ise;Soner Şahin-Serkan Kurtuluş,Murat Akça,Emre Öztürk,Sezgin Coşkun,Elmar Bjarnason,Kadir Bekmezci,Andreas Tatos,Tom,Ioan Hora ve Lamine Diarra 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.