enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1273
EURO
38,1458
ALTIN
2.914,95
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizlispor, İlk Maçta Gazişehir Gaziantep FK ile Karşılaşacak

Denizlispor, İlk Maçta Gazişehir Gaziantep FK ile Karşılaşacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonu başlıyor. Denizlispor kendi evinde Gazişehir Gaziantep FK ile  karşılaşacak. Karşılaşma öncesi iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor ile Gazişehir Gaziantep FK 12 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı İstanbul Bölgesi hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Bilan Gölen ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın 4. hakemi ise Çağdaş Altay.

Denizlispor’dan Yeni Sezon Öncesi Hareketli Transfer Dönemi

2018-2019 sezonuna her iki takımda iddialı bir kadro ile başlıyor. Denizlispor’da yeni sezon öncesi takımın başına Osman Özköylü getirilirken, Recep Niyaz,Kibong Mbamba,Adam Stachowiak,Tonia Tisdell, Burak Çalık, Deniz Vural, Muhammet Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Furkan Şeker takıma katıldı. Ayrıca Denizlispor Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ve Seddar Karaman’ı, geçen sezonda takımda kiralık olan Alperen Babacan’ı kiralık olarak takıma kattı.Kadrosunu büyük oranda koruyan Denizlispor’da takımdan ayrılan isimler ise Patrick Friday Eze, Darko Lazic, Hasan Kılıç, Leandro Kappel, Barış Örücü, İsmail Haktan Odabaşı,Atakan Üner, Şevki Çınar, Berkan Afşarlı, Ömer Alp Kulga, Batıcan Aday, Emre Sağlık ve Zeki Ayvaz oldu.

 

Gazişehir Gaziantep Yine İddialı

Denizlispor’un ligin ilk haftasında karşılaşacağı Gazişehir Gaziantep FK’da yeni sezon önesi takımın başına İstanbulspor’un başarılı hocası Yalçın Koşukavak getirildi. Rydell Poepon, Seifedin Chabbi, Femi Balogun, Bahadır Çiloğlu, Rıdvan Şimşek, Kubilay Aktaş, Yalçın Kılınç,Nihat Şahin Mahmut Bilir yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Gazişehirspor Adam Stachowiak ve Muhammet Himmet Ertürk’ü Denizlispor’a gönderirken Yasin Palaz, Özgür Özkaya, Sinan Osmanoğlu, Uğur Akdemir, Mirza Cihan, Mert Sinan Pekesen, Gürcan Gözüm, Pierre Webo ve Necati Yılmaz takımdan ayrılan diğer isimler oldu. Bu gelişmelerin ardından geçen sezon play-off oynayan Gazişehir Gaziantep yeni sezona yine iddialı bir kadro ile girmiş oldu.

Gazişehir’de Kaleye 1. Ligde Hiç Tecrübesi Olmayan Fatih Geçecek

Gazişehir Gaziantepspor kalesini Denizlispor deplasmanında genç kaleci Fatih Gülmez koruyacak. Nihat Şahin’i as kaleci olarak kadrosuna katan Gazişehir’de Nihat’ın uzun süre futboldan uzak kalması ve henüz form tutmamasından dolayı teknik direktör Yalçık Koşukavak Denizlispor maçında TFF 1. Lig’de ilk defa forma giyecek olan Fatih Gülmez’e şans vermesi bekleniyor.

İki Takım arasındaki Rekabet

Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep FK tarihlerinde 17 resmi müsabakada karşı karşıya geldiler. Bu maçların 8’nden Denizlispor üstün ayrılırken, Gazişehir Gaziantep sadece 3 maçtan galip çıkabildi. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 17 maçta Denizlispor 22 gol atarken, Gazişehir Gaziantep 17 gol attı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stachowiak- Muhammet Himmet Ertürk, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz(Gökhan Süzen), Deniz Vural, İsmail Aissati(Burak Altıparmak),Ziya Alkurt, Burak Çalık, Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Gazişehir Gaziantepspor FK’nın ise, Fatih Gülmez-Rıdvan Şimşek,Mehmet Erdem Uğurlu,İsmail Konuk, Ahmet Kesim,Jefferson, Mahmut Bilir, Gökhan Alsan, Yonathan Del Valle,Seifedin Chabbi ve Rydell Poepon 11 ile sahada yer alması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.