enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Denizlispor, Adana Demirspor Deplasmanında

Denizlispor, Adana Demirspor Deplasmanında
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1.Lig 2. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor ile Adana Demirspor 19 Ağustos Pazar günü saat 19:15’te Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak. İlk olarak 20 Ağustos 21:45 olarak belirlenen maç zamanı, iki takımın başvurusu üzerine TFF tarafından değiştirildi. Müsabakayı Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor ve Cemil Tunç yapacak. Maçın 4. hakemi ise Burak Taşkınsoy.

Denizlispor Geçtiğimiz Haftayı Telafi Etmek İstiyor

Denizlispor Spor Toto 1. Lig için iddialı bir kadro hazırlayarak, geçtiğimiz hafta sona coşkulu taraftarının önüne çıktı. Gazişehir Gaziantep maçında ettili oyununa rağmen şanssız bir golle mağlup olan Denizlispor Adana Demirspor deplasmanında bu puan kaybının telafisini yapmak istiyor.

Özköylü Sitemli

Denizlispor’un geçtiğimiz hafta oynan maçta etkili olmasına rağmen gol bulamamasını basın mensuplarına değerlendiren Denizlispor teknik direktörü Osman Özköylü;”“Biz iyi bir takımız, iyi bir takım olacağız. Evet, eksiklerimiz var daha yüzde 100’üyle hazır olmayan oyuncularımız var. Bizim için ilk 4-5 hafta çok önemli, eksiklerimizi tamamlamak, sahada hem fiziksel hem de taktiksel anlamda istediğimiz takımı oluşturabilmek için zamana ihtiyacımız var ve sabıra ihtiyacımız var. Eksik anlamda gördüğümüz mevkiler var, buraya maalesef 1 buçuk aydır transfer yapamamış olmanın verdiği bir problem de var. Bu tamamen bizim kulüp olarak yaptığımız büyük bir hatadır. Yani bunu net bir şekilde söyleyeyim. Bu kulüp 60 gündür bir santrfor takıma katamıyorsa o zaman herkes alacak eğrisini doğrusunu ortaya dökecek, nerede hatalı olduğunu düşünecek” dedi.

Rakip Adana Demirspor Transfer Şampiyonu

Sezona en iddialı hazırlanan ekiplerden biri olan Adana Demirspor Sportif direktörlük görevine Tanju Çolak’ı getirirken, teknik direktörlük görevi için de Hakan Kutlu ile anlaştı.Anderson, Mickael Pote, Jakup Kosecki, Milan Mitrovic, Hamidou Traore, Çağlar Şahin Akbaba, Tayyib Talha Sanuç, Galip Güzel, Murat Duruer, Herve Kage, Murat Akın , Hakan Bilgiç, Orhan Taşdelen, Ahmet Sabri Fener, Batuhan Karadeniz, Emre Nefiz, Mehmet Kaan Türkmen ve Batuhan İşçiler’i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz hafta sezonu Karabükspor deplasmanında açan Adana temsilcisi Galip Güzel’in golü ile maçtan 1-0 galip ayrıldı.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Denizlispor ve Adana Demirspor lig tarihinde resmi müsabakalarda 20 defa karşılaştı. Bu maçların 8’nden Denizlispor galip ayrılıken, Adana Demirspor ise 7 maçta kazandı. 5 maç ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Denizlispor 35 gol atarken, Adana Demirspor 30 gol attı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya Adam Stackowiak-Muhammet Himmet,Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, İsmail Aissati, Deniz Vural(Burak Altıparmak),Recep Niyaz, Burak Çalık, Ziya Alkurt(Tonia Tisdell) ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Adana Demirspor’un ise, Çağlar Akbaba, Talha Sanuç, Milan Mitrovic, Hakan Bilgiç,Batuhan İşçiler, Hamidour Traore, Murat Duruer, Galip Güzel,Herve Kage, Jakup Kosecki ve Mickael Pote 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.