enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1182
EURO
38,2175
ALTIN
2.918,89
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizlispor, Kendi Evinde Hatayspor’u Ağırlayacak

Denizlispor, Kendi Evinde Hatayspor’u Ağırlayacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 3. hafta karşılaşmasında kendi evinde ligin yeni ekibi Hatayspor ile karşılaşacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor ile Hatayspor 25 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45’te Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Müsabakayı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Mehmet Kağan Bingül yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Aydın.

 

Denizlispor Galibiyetle Devam Etmek İstiyor

Spor Toto 1. Lig 3. hafta maçları öncesinde Denizlispor ilk hafta kendi evinde aldığı Gazişehir Gaziantep FK mağlubiyetini, ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor’u deplasmanda Burak Çalık’ın attığı muhteşem golle telafi etti. Denizlispor’un bu hafta kendi evinde oynayacağı Hatayspor karşılaşmasından 3 puan alarak yolu galibiyetle devam etmek istiyor.

Beklenen Transfer Gerçekleşti

Denizlispor, uzun süredir çalışma yaptığı yabancı santrafor transferini gerçekleştirdi. Denizlispor Geçtiğimiz sezon Irtysh Pavlodar forması giyen Nijeryalı santrafor oyuncusu Gbolahan Salami ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Teknik direktör Osman Özköylü’nün ‘Eksiğiz’ mesajı vermesi üzerine harekete geçti ve Nijeryalı forveti renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezonu Kazakistan Ligi’nde geçiren Salami, çıktığı 17 resmi maçta 4 gol kaydetti 27 yaşındaki santrafor daha önce Finlandiya 1. Lig ekiplerinden Kuopion’da forma giymiş 57 maçta 23 gol 5 asistlik performans sergilemişti.

Kötü Başladılar İyi Devam Ettiler

Ligin yeni ekibi Hatayspor, lige Gençlerbirliği deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlasa da geçtiğimi hafta kendi evinde oynadığı Kardemir Karabükspor karşılaşmasından 3-1 gibi net bir skor ile galip ayrılmayı bildi. Hatayspor Denizlispor deplasmanından alacağı puan veya puanlarla geçtiğimiz hafta aldığı galibiyeti taçlandırmak istiyor.

Gökhan Karadeniz ve Nimaga’yı Kadrosuna Kattılar

Spor Toto 1. Lig ayarında takım kurmak için çabalarını sürdüren Hatayspor,Sadio Diallo, Bakary Nimaga, Gökhan Karadeniz, Tom, Dmytro Korkishko, Hamidou Maiga, Yusuf Abdioğlu, Kubilay Sönmez, Yasin Güreler, Buğra Temel’i kadrosuna kattı.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Denizslispor ile Hatayspor tarihlerinde 12 defa karşı karşıya geldiler. Bu maçların 5’nden Denizlispor üstün ayrılken, Hatayspor 4 maçtan galip taraf oldu. 3 maç ise beraber tamamlandı. Denizlispor bu maçlarda 12 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Adam Stackhowiak-Alperen Babacan,Abdülkerim Bardakçı, Muhammet Himmet Ertürk, Burak Altıparmak, İsmail Aissati, Recep Niyaz, Bural Çalık,Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Hatayspor’un ise;Akın Alkan,Yusuf Abdioğlu,Sadi Karaduman, Mesut Çaytemel, Kubilay Sönmez, Yılmaz Özeren, Tom, Selim Ilgaaz, Caner Hüseyin Bağ, Murat Paluli ve Sinan Kurumuş 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.