enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2905
EURO
37,1757
ALTIN
3.005,49
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

Çal’da Bir Film Daha Çekiliyor! “Gece Gelen”

Çal’da Bir Film Daha Çekiliyor! “Gece Gelen”
02.09.2018
A+
A-

2012 yılında 10.Köy adlı film’e ev sahipliği yapan Çal’da bu kez bir korku filmine kapılarını açtı.

Filmde baş rolde oynayan Kurtlar Vadisi’nde de rol alan Server Mutlu’da Çal’da. Halkımızın da oldukça ilgisini topluyor.
Edinilen bilgilere göre daha önceki film çekiminde ilçe halkı oldukça sıcak bir şekilde ev sahipliği yaptığı için “GECE GELEN” adlı filmide Çal’da çekme arzusuyla ilçeye gelen BOYOZ film ekibi ve yönetmeni Bülent Aydoslu üçüncü film hazırlıklarına da başladığını ve Çal’da çekimini yapacağını bilgisini verdi.

Yönetmen Bülent Aydoslu ; “Yapım firması olarak İzmir’den geliyoruz. Daha önce Çal’da 10.Köy adlı komedi filmini çektik. 10.Köy Türkiye ve Avrupadaki bütün kanallarda Yayınlandı. Ege bölgesinin çok sevilen bir filmi oldu. Kısmet olursa 10.Köyün ikincisini çekmeyi planlıyoruz. Bu kez film içinde film çekimi yapacağız. Şimdiki projemiz ise “GECE GELEN” bir korku filmi formatında yola çıktık fakat yöreye gelince bambaşka yerel hikayelere de yer verdik. Her ne kadar korku filmi desek de içinde Aşk’ın olduğu romantizmin olduğu traje komik olaylarında işlendiği birazcık ege dokusunu taşıyan bir korku filmi olacak. Çal’ın bir çok yerinde çekimlerimizi alıyoruz. İç mekanlarda zaten ilçe halkı kapısını bize açıyor. Kendi aileleri gibi yemeklerini paylaşıyor. Evimizi bırakıp gidelim diyenler bile oluyor, o kadar sıcak ve samimiler. Dolayısıyla burada film çekerken hiç zorlanmıyoruz diyebiliriz. Çal’da herhangi bir zorluk yaşamıyoruz. Yaşasak bile gerek Belediye Başkanımız Fethi Akcan bey, gerek Kaymakamımız Yusuf Durani Dinç bey bizlere yardımcı oluyorlar, onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Oyuncularımız tamamı devlet tiyatrosu oyuncuları” dedi.

Film Çekimi Ağustos ayının ortasında Başladı, Eylül ayının ortasında bitecek.

Film Ocak ayında vizyona gireceği planlanıyor.

Yönetmen : Bülent Aydoslu, Yardımcı Yönetmen : Taner Akdeniz
Oyuncular : Server Mutlu, Buse Sevindik, Çiğdem Güzelbatur, Gizem Tataroğlu, Ömer Polat, Onur Çimen, Melisa Yıkgeç.

Katkı Yapanlar : Çal Belediyesi, Veli Arslanyılmaz(Kasabalıoğlu), Zafer Tuncay(Orkestra Erenler), Basın Olarak Çal Gücü Gazetesi , GezentiHaber.net

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.