enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
22°C
Denizli
22°C
Açık
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
25°C

Trafiğe Kapalı Yol

Trafiğe Kapalı Yol
06.09.2018
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Özel İdare İşhanı’nda başlayacak yıkım çalışmaları nedeniyle güvenlik tedbirleri alacak. Bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Enverpaşa Caddesi’nin bazı kesimlerinde yolun trafiğe kapatılacağı duyurulurken, güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından yıkım çalışmaları başlayacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), kısa süre sonra yıkım çalışmalarına başlanacak Özel İdare İşhanı dolayısıyla trafikte güvenlik tedbirleri alacak. Saraylar Mahallesi’nde bulunan Özel İdare İşhanı binasının kısa süre sonra yıkımına başlanacağı açıklanırken, yıkım çalışmalarından önce gerekli güvenlik tedbirlerinin alınacağı duyuruldu. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi UKOME Yol Kullanımı ve Yönlendirme Komisyonu’nun aldığı karara göre yarından (07 Eylül 2018) itibaren Enverpaşa Caddesi’nin 459. Sokak kesişimi ile 512. Sokak kesişimi arasındaki kısmın taşıt trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Uyarılara dikkat

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın ise 459. Sokak kesişimi ile Enverpaşa Caddesi kesişimi arasındaki kısmın taşıt trafiğine kısmen kapatılarak daraltılacağı, burada taşıt trafiğinin tek şerit geliş-gidiş olarak çalıştırılacağı belirtildi. Yaya güvenliği için de tedbirlerin alınacağı belirtilirken, yaya ve sürücülerin bölgedeki levha ve uyarılara dikkat etmeleri istendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.