enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Beyaz Sahne Sinemaları’nda Bu Hafta

Eylül ayıyla beraber havalar soğuyunca sinemalar da dolmaya başladı.Biz de Beyaz Sahne Sinemaları’nın vizyondaki filmlerini sizler için derledik.
İyi Seyirler

Beyaz Sahne Sinemaları’nda Bu Hafta
22.09.2018
A+
A-

DEHŞETİN YÜZÜ

Orijinal İsmi:  The Nun
Tür: Korku
Vizyon Tarihi: 21 Eylül 2018
Yapımı: 2018 – ABD
Süre: 97 dk
Gösterim Saatleri: 12:00 14:00 16:00 18:00 20:00 22:00
Yönetmen: Corin Hardy
Oyuncular: Taissa Farmiga, Demian Bichir, Jonas Bloquet
Türkçe Dublajlı, Analog

Dehşetin Yüzü

Dehşetin Yüzü, bir manastırda gerçekleşen intihar olayını araştırmaya giden bir rahip ile çırağın yaşadıklarını konu ediyor. Romanya’daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin amacı olayı araştırmaktır. Ancak birlikte, manastırın korkunç sırrını keşfederler. Hayatlarının yanı sıra inançlarını ve ruhlarını da tehlikeye atan ikili, şeytani rahibe biçiminde boy gösteren kötü niyetli Valak ile karşı karşıya kalır. Manastır, yaşam ve lanet arasında korkunç bir savaş alanı haline gelecektir… Korku Seansı serisinin spin-offu Dehşetin Yüzü filminin yönetmen koltuğunda Corin Hardy oturuyor. Filmin başrollerini Rahip Burke olarak Demian Bichir ve Rahibe Irene olarak Taissa Farmiga üstlenirken, kadroda Rahibe Victoria olarak Charlotte Hope, Rahibe Oana olarak Ingrid Bisu ve “Korku Seansı 2″nin yıldızı Rahibe Valak olarak Bonnie Aarons yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Maxime Alexandre üstleniyor.

BÜCÜR

Tür: Komedi,Aile
Vizyon Tarihi: 21 Eylül 2018
Yapımı: 2018 – Türkiye
Süre: 93 dk
Yönetmen: Umut Kırca
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir
Gösterim Saatleri: 11:30    13:30    15:30    17:30    19:30    21:30
BÜCÜR
Bücür, annesini bulmaya çalışan genç bir delikanlının bu süreçte atıldığı maceraları konu ediyor. Zamanını bilgisayarın başında geçiren, ultra zeki bir çocuk olan Umut tam bir bilgisayar dehasıdır. Annesini hiç görmeyen ve onun kim olduğunu merak eden Umut, onuncu yaşına basmadan önce annesini bulmaya karar verir. Annesini bulmak için internet ve teknolojiden yardım alan Umut üstün becerileri sayesinde annesini izine rastlar. Annesi ile ilgili öğrendiklerinden sonra İstanbul’un yolunu tutan Umut burada bir tesadüf eseri Özge’ye rastlar. Annesini bulmak için sadece 3 günü olan Umut, Özge ile birlikte kendilerini türlü belaların içinde bulur. Genç delikanlı bir yandan annesini bulmaya çalışırken bir yandan da Özge ile peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışır. Yönetmen koltuğunda Umut Kırca’nın oturduğu Bücür’ün senaryosunu Yaşar Arak ve Ömer Müfit Pınar kaleme alıyor. Berat Efe Parlar’ın Umut karakterini canlandırdığı “Bücür” filminin oyuncu kadrosunda Seren Şirince, Taner Barlas, Seçkin Özdemir , Dolunay Soysert, Suat Sungur, Durul Bazan gibi isimler yer alıyor.

CESUR ARABA

Orijinal İsmi:  Wheely
Tür: Animasyon
Vizyon Tarihi:21 Eylül 2018
Yapımı:2018 –Malezya, Maldivler, Brunei Darü’s-Selam , Cibuti
Süre: 90 dk
Gösterim Saatleri: 12:00 14:00 16:00 18:00 20:00 22:00
Yönetmen: Yusry Abdul Halim
Oyuncular:  Ogie Banks, Gavin Yap, Barbara Goodson
Gösterim Saatleri: 11:45   13:45   15:45   17:45   19:45   21:45
Türkçe Dublajlı, Analog
 CESUR ARABA
Cesur Araba, şehrin en hızlı taksisi Wheely’nin aşkı Bella di Monetti için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Gasket City’deki en hızlı taksi hiç şüphesiz ki Wheely’dir. Aldığı tüm işleri hızlı bitirmesi ile nam salmıştır. Bir gün yine aldığı işi yetiştirmeye çalışırken beklenmeyen bir şey olur. İtalyan model “Bella di Monetti”ye çarpan Wheely, modele sırılsıklam aşık olur. Ama bu aşkın karşısında zorlu bir rakibi vardır. Şehrin araba mafyası lideri Kaiser’da Wheel’i gibi Bella di Monetti’ye aşıktır. Wheely, en iyi arkadaşı Putt Putt ile beraber aşkı uğruna 18 tekerlekli canavar kamyonun liderliğindeki bir yeraltı araba mafyasıyla mücadele etmek zorunda kalır. Yönetmen koltuğunda Yusry Abdul Halim’in oturduğu animasyon türündeki filmin seslendirme kadrosunda Ogie Banks, Gavin Yap, Barbara Goodson, Armando Valdes, Diong Chae Lian, Frances Lee McCain, Brock Powell gibi isimler yer alıyor.

THE PREDATOR

Orijinal İsmi:  The Predator
Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2018
Yapımı: 2018 – ABD
Süre: 101dk
Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Sterling K. Brown
Gösterim Saatleri: 11:45   13:45   15:45   17:45   19:45   21:45

Predator 

Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna (Boyd Holbrook) Meksika’da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory’nin (Jacob Tremblay) bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır.
The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators’ın arasında konumlanıyor.

MILE 22

Tür: Aksiyon
Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2018
Yapımı: 2018 – ABD
Süre: 94dk
Mile 22 Film Konusu
Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Sterling K. Brown
Gösterim Saatleri: 11:45   13:45   15:45   17:45   19:45   21:45

Mile 22, ekibi ile birlikte zorlu bir mücadeleye girişen James Silva’nın hikayesini anlatıyor. James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA’in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehre yayılan bir zararı önlemek için gizli bilgilere sahip olan bir kaynak ortaya çıktığında, iş Silva’nın ekibine düşer. Silva’nın görevi çok gizli taktik komuta ekibiyle birlikte, bilgilere sahip olan adamı güvenli bölgeye ulaştırmak ardından da gizlediği bilgileri öğrenmektir. Ancak bu bilgilere ulaşmak isteyen tek taraf onlar değildir. Bilgileri elde etmek isteyen kimliği belirsiz bir ekip, Silva’nın ekibi ile ölümcül bir mücadeleye başlar… Filmin yönetmen koltuğunda “The Kingdom” ve “Lone Survivor” gibi yapımlara imza atmış Peter Berg oturuyor. Mark Wahlberg’ün başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda “The Raid” serisi ile dövüş yeteneklerini sergileyen Iko Uwais, Ronda Rousey, “The Walking Dead” ile ünlenen Lauren Cohan ve usta oyuncu John Malkovich gibi isimler yer alıyor.

KELOĞLAN

Tür: Fantastik, Komedi
Vizyon Tarihi: 7 Eylül 2018
Yapımı: 2018 – ABD
Süre: 85dk
Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir
Oyuncular: Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak
Gösterim Saatleri: 11:45   13:45   15:45   17:45   19:45   21:45

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikededir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zorundadır. Keloğlan bu sefer de zekası sayesinde zalimleri yenebilecek midir? Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru, Esvet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.