enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

DSM Cinemaximum’da Vizyondaki Filmler

Cinemaximum (Denizli Sanat Merkezi) bu hafta da sinemaseverlerini harika filmlerle buluşturmaya devam ediyor. Korkudan komediye, dramdan aksiyona pek çok filmiyle izleyenleri perde karşısına topluyor. Cinemaximum’da (Denizli Sanat Merkezi) bu hafta perdede gösterimde olan filmlerin hepsi bu listede yer alıyor. İyi seyirler…

DSM Cinemaximum’da Vizyondaki Filmler
25.09.2018
A+
A-

Forum Çamlık Cinemaximum’daki filmler için tıklayın…

Beyaz Sahne Sinemaları’ndaki filmler için tıklayın…

Denizli Açık Hava Tiyatrosu’ndaki Konserler ve Etkinlikler için tıklayın…

Denizli EGS Kongre Kültür Merkezi’ndeki Tiyatrolar için tıklayın…

DEHŞETİN YÜZÜ

Yönetmen: Corin Hardy

Oyuncular: Taissa Farmiga, Jonny Coyne, Bonnie Aarons

Vizyon Tarihi: 21.09.2018

Süre: 96 Dakika

Tür: Korku
Dehşetin Yüzü Film Konusu: Romanya’da şehirden uzak bir manastırda yaşamını sürdüren genç bir rahibe intihar eder, büyülü geçmişi olan bir rahip ve bir acemi, son sözlerinin söylemeden önce olayı araştırmak üzere Vatikan tarafından gönderilirler. Birlikte bu kutsal olmayan sır perdesini kaldırırlar. Sadece kendi hayatlarını değil, inançlarını ve ruhlarını da riske atarak, Korku Seansı’nda ilk defa seyircileri kötü kalpli bir güçle yüzleştiren, yine aynı şeytani form ile yaşam ve şeytani güçler arasında bir manastırda korkunç bir savaş ile karşı karşıya getiriyor.

BIRAKMA BENİ

Yönetmen: Aida Begic
Oyuncular: Ahmad Husrom, Motaz Faez Basha, Isa Demlakhi

Vizyon Tarihi: 21.09.2018
Süre: 97 Dakika
Tür: Dram
Bırakma Beni Film Konusu: İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa’da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz’la tanışır. Ahmed Suriye’de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise yeniden evlenen annesi tarafından yetimhaneye bırakılmıştır. Farklı karakterde olan İsa, Ahmet ve Motaz’ın tek amacı vardır; o da yetimhaneden çıkıp yeni bir hayat kurmak.

BÜCÜR

Yönetmen: Umut Kırca
Oyuncular: Durul Bazan, Seçkin Özdemir, Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Taner Barlas

Vizyon Tarihi: 21.09.2018
Süre: 93 Dakika
Tür: Komedi

Bücür Film Konusu: Ultra zeki bir çocuk olan Umut, onuncu yaş gününden önce annesini bulmaya karar vermiştir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul’a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarlar. Kendini nefes nefese bir koşturmacanın içinde bulan Umut, hem annesinin izini sürmeye, hem de Özge Abla ile peşlerine düşen adamları atlatmaya çalışacak.

PREDATOR

Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Yvonne Strahovski, Boyd Holbrook, Olivia Munn

Vizyon Tarihi: 13.09.2018
Süre: 107 Dakika
Tür: Aksiyon

Predator Film Konusu: Eski bir Ordu Korucusu ve Özel Kuvvetler askerinin Meksika’daki ücretli bir görevde, bir Predator olduğunu öğrendiği gizemli bir uzaylı ile karşılaşır. Yaratıkların teknolojisinin bir kısmını ABD’ye geri gönderir; orada, oğlu Rory onları kontrol etmek için kullanılan dili çözer. Bu da onu, Predatorlardan gelen ciddi bir tehdide maruz bırakır. Hükümetin, gördüğü şeyi ortaya çıkarmasını engellemenin bir yolu olarak psikiyatrik değerlendirme için sınırlanmış olan Quinn, “Deliler” adı verilen bir grup eski askerle oğlunu kurtarmak için kaçar ve daha büyük bir komployu keşfeder.

ALFA KURT

Yönetmen: Albert Hughes
Oyuncular: Leonor Varela , Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe

Vizyon Tarihi: 07.09.2018
Süre: 97 Dakika
Tür: Macera
Alfa Kurt Film Özeti: Avrupa’da 20.000 yıl öncesi. Kabilesinin önde gelenleriyle ilk avına çıkan genç bir adam yaralanır ve ölüme terk edilir. Kendine geldiğinde yalnızdır ve vücudunda kırıklar vardır. Acımasız vahşi doğada hayatta kalmayı öğrenmek zorundadır. Sürüsünden ayrı düşmüş bir kurt ile birbirlerine güvenmeyi öğrenmelidirler. Sayısız tehlike atlatarak, kış gelmeden evin yolunu bulabilmek için adam ve kurt alışılmadık bir dostluk kurarlar.

FACİA ÜÇLÜ

Yönetmen: Ramazan Özer
Oyuncular: Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül

Vizyon Tarihi: 24.08.2018
Süre: 105 Dakika
Tür: Komedi
Facia Üçlü Film Konusu: Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü Emre’ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmak iken Emre’nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü işi araba yarışına kadar götürür. Köyde düzenlenen araba yarışının kazananı üçlünün planını tekrar alt üst edecektir.

İNANILMAZ AİLE 2

İnanılmaz Aile 2 Film Konusu

İlk filmdeki olayların ardından halkın güvenini kaybeden süper kahramanların imajını düzeltmek için Helen yani Lastik Kız seçilmiştir. Lastik Kız şehri kötü güçlerden korurken, Bob (Bay İnanılmaz) evdeki çocuklarla ilgilenme görevini üstlenmiştir. Violet ve Dash’in yanında yeni doğmuş Jack-Jack’in yeni fark ettikleri ve henüz kontrol edemedikleri güçleri, işini iyice zor bir hale getirmiştir. Ancak Screenslaver adında yeni ve zorlu bir düşmanın ortaya çıkışı, Lastik Kız ile birlikte ailenin diğer üyeleri ve Frozone’un hep birlikte yeni rakibe karşı savaşmalarını gerektirir.

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET

Meg: Derinlerdeki Dehşet Film Konusu

Denizci subay ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor (Jason Statham) Mariana Çukuru yakınlarında başına gelen korkunç olayın ardından ekibinin büyük kısmını terketmiş, kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir. Görev sırasında gördüğü ve ekibini terketmesine neden olan devasa köpekbalığına ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir başka görev için çağrılır. Eski karısının da mürettebat arasında bulunduğu bir denizaltı, aynı sularda dibe çökmüştür. Ancak karşılaştığı devasa yaratık, Taylor’ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden kurtarma operasyonuna katılmadan önce tüm korkularıyla yüzleşmesi gerekecektir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.