enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1273
EURO
38,1458
ALTIN
2.914,95
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Hakan Demirel Mimarlar Odası’nın Konuğu Oldu

Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyelerini ve genç mimar adaylarını söyleşiler ve seminerlerle buluşturmaya devam ediyor. Mimarlar Odası’nın Ekim ayı konuğu Suyabatmaz Demirel Mimarlık’tan Hakan Demirel oldu.

Hakan Demirel Mimarlar Odası’nın Konuğu Oldu
04.10.2018
A+
A-

Gelecek İçin Mimarlık adı ile Mehmet Serdar Alayont Başkanlığı’nda yola çıkan ekip 24 Şubat’ta gerçekleşen olağan genel kurulda seçilmişti. Seçim öncesi vaatlerin arasında bulunan Sosyal-kültürel-sanatsal etkinlikler ve Eğitim-Gençlik Projelerinin hakkını veren Başkan Alayont, üyeleri ve genç mimar adaylarını sektörün tecrübeli isimleri ile buluşturmaya devam ediyor.

TECRÜBELİ MİMAR DEMİREL BİRİKİMİNİ AKTARDI

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin konuğu ulusal-uluslararası birçok yarışma ve workshoplara katılan, katıldığı yarışmalarda çok sayıda ödülün sahibi olan Suyabatmaz Demirel Mimarlık’tan Hakan Demirel oldu. Demirel bilgi ve birimleri gerçekleştirilen söyleşi ile katılımcılara aktardı.

ALAYONT:”ETKİNLİKLERİMİZİN SAYISI ARTACAK”

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği söyleşi hakkında Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Serdar Alayont;”Uyguladığımı projelerle mimarlarımıza nitelik kazandırmak amacındayız. Hedefimiz bu tarz etkinliklerin sayısını arttırmak ve yararlarını gözümüzle görmek. Mimarlar olarak sürekli kendimizi güncellemeli ve bilgilerimizi tazelemeliyiz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.