enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Yay Burcunu Tanımlayan 5 Özellik

Yay burcunu tanımlayan özellikler o kadar çok ki aslında. Biz onları buraya sığdıramadık.Ama yay burçları da diğer burçlar gibi kendine has tavırlar sergiliyor. Çok gergin, çok agresif diyen de var. Çok alçak gönüllü, iyi niyetli diyen de var. Biz de yay burçlarını daha yakından tanıyalım dedik. Ve size “Yay Burcunu Tanımlayan 5 Özellik” adında bir içerik hazırladık.

Yay Burcunu Tanımlayan 5 Özellik
06.12.2018
A+
A-

Yay Burcu kişiler 22 Kasım-21 Aralık tarihi arasında doğan güzel insanlardır. Onlar için söylenen çok şeyler var. İşte bir kaçı

1)Pozitiftir

Aşırı iyimser, her daim pozitif, olaylara hep iyi tarafından bakıyor bu insanlar.  Sinirlenmemek için hep olumlu görmeye çalışıyorlar. Asla yaşlanmıyorlar assslaaaaa!

2)Felsefeye Düşkün

Yay burcu kişisi kültürlüdür. Özelikle felsefeye ilgi duyarlar. Okumak ve araştırmaktan hiç usanmazlar. Her gördüklerini okumak isterler. Duyduklarına her zaman inanmaz, araştırıp doğruyu öğrenmenin peşindedirler.

3)Cömerttirler

Yay burcu paylaşmayı çok sever. Elindekileri sonuna kadar karşıdakine verebilir ve bundan çok memnun kalır. Öyle geniş bir kalbi vardır ki oraya herkes ve her şey sığabilir.

4)İnançlara Saygılıdırlar

Yay burçları dini inanç konusunda çok olgun davranırlar. Dindar diyebileceğimiz bu insanlar, her türlü inancı ve düşünce tarzını ilgiyle dinler ve öğrenmeye gönüllüdürler.

5)Güzeldirler

Yay burcuna mensup bir kişi kapıdan girer girmek gözleri üzerine çekmeyi iyi bilir. Resmen bu iş için yaratılmıştır.Sosyal olmaktan çok hoşlanırlar.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.