enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1341
EURO
38,0320
ALTIN
2.893,20
BIST
10.084,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
33°C

Büyükşehir’den Kişisel Gelişim Semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından hazırlanan “Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…”  adlı kişisel gelişim semineri düzenledi.

Büyükşehir’den Kişisel Gelişim Semineri
18.12.2018
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, kültür etkinlikleri kapsamında yazar Bülent Gardiyanoğlu tarafından sunulan “Herşey Hakikati Görmekle Başlar Bir Tekamül Yolculuğu…” adlı kişisel gelişim semineri düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yazar Bülent Gardiyanoğlu seminerde sosyal medyanın insan üzerindeki olumsuz etkilerinin yanı sıra, kişilerin özel, iş ve sosyal hayatlarındaki seçimlerindeki tercihleri üzerinde görüşlerini paylaştı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı buyuksehirden-kisisel-gelisim-semineri1.jpg

“HAYATTA 4 TANE SINAVIMIZ VAR”

Gardiyanoğlu, “Hayatta 4 tane sınavımız var; Sağlık, cesaret, ilişkiler ve para. Herkes bunların en az birinde iyidir, diğer üçünden sınavı vardır. Çok şanslıysanız hepsinden sınavınız vardır. Hepsinde iyiyseniz ve sınavınız yoksa sizi unuttular demektir” diye konuştu. Hayatta başarıların yokluktan ortaya çıktığını açıklayan Gardiyanoğlu, “İyi ki Allah beni her şeyi olan bir aile de yaratmadı. Hayatla mücadele vermek, bir şeyleri başarmak, üretmek benim hoşuma gidiyor. Ürettiğim zaman kendimi canlı hissediyorum” diye konuştu. Yazar Bülent Gardiyanoğlu’na sunumu ve verdiği değerli bilgiler için teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, Büyükşehir Belediyesinin sosyal, kültürel ve eğitim konularına da büyük önem verdiğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.