enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Çal Garası’ndan Dostluk Çağrısı

Denizli Süper Amatör Küme’de ikinci yarının ilk maçında lider Çal Belediyespor, Pazar günü deplasmanda takipçisi Sarayköyspor ile oynayacak. 35 puanla ilk sırada yer alan Çal Garası, 33 puanlı takipçisini yenerek liderliği sağlamlaştırmak istiyor.

Çal Garası’ndan Dostluk Çağrısı
16.01.2019
A+
A-

Bu önemli maç öncesi lider kanadından centilmenlik çağrıları geldi. Maçın tansiyonunun yüksek olacağını söyleyen Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, Denizli futboluna renk katan iki takımın mücadelesinde öncelikle dostluğun kazanmasını arzuladıklarını söyledi. Tatar, “Çal Belediyespor olarak hiçbir zaman duygularımızda ve düşüncelerimizde düşmanlık barındırmadık, barındırmayız. Futbolu ısrarla futbol dışı noktalara çekmek isteyenlere inat ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz. Sarayköyspor’da diğer kulüpler gibi bizim dostumuzdur. Maçı hak eden kazansın” dedi.

HAKEM ATAMASINA DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Adnan Tatar, bugüne kadar hakemlerden yana asla şikayetçi olmadıklarını, canları yansa bile hakemin yanlış kararını insan ve meslek hatası olarak gördüklerini sözlerine ekleyerek, “Pazar günü tüm Denizli’nin gözü kulağı Sarayköy’deki maçta olacak. Belki de sezonun kaderini belirleyecek olan bu maça, maçın atmosferini ve ağırlığını kaldırabilecek bir hakem atanmalıdır. Biz her zaman adaletten yanayız. Adaletli bir yönetim istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.