enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1539
EURO
37,9415
ALTIN
2.873,59
BIST
9.916,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
33°C

Başkan Osman Zolan: “Muhteşemsin Denizli”

Denizlililer, 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde, “Bizim için Denizli yardır, yarendir” diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir kez daha bağrına bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini yalnız bırakmayarak bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerine teşekkür etti, “Muhteşemsin Denizli” ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan: “Muhteşemsin Denizli”
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Part Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlediği mitingin yankıları sürüyor. Denizlililer, onbinlerin akın ettiği mitingde, “Hasret kaldım ellerine, vurdum sazın tellerine, bir zeybek türküsü yaktım Denizli’nin güllerine” sözleriyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir kez daha bağrına bastı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayarak bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinin kent için düğün günü olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz yine muhteşem bir duruş sergiledi, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanının, Başkomutanının yanında yer aldı. Denizli ile gurur duyuyorum, onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Denizli’de düzenlenen mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’deki belediye başkan adaylarıyla vatandaşları selamladı. ( Murat Kula – Anadolu Ajansı )

“Denizli yardır, yarendir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bizim için Denizli yardır, yarendir” sözlerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Onbinlerce vatandaşımızla beraber, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşadık. Hemşehrilerimizin coşkusu, inancı, desteği bizleri bir kez daha mutlu etti. İnşallah Cumhurbaşkanımız önderliğinde, onun Türkiye’ye kazandırdığı ‘belediyecilik’ anlayışı ile milletimize hizmet etmeye, Denizlimize yakışanı yapmaya, bu şehirle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.