enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1377
EURO
38,0125
ALTIN
2.888,53
BIST
10.088,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
33°C

İldiz: “Birazcık Gecikmeyle Lige Çıkmış Olacağız”

Ligin 31. haftasında sahasında Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Denizlispor’da, Teknik Direktör Yücel İldiz gecikmeli de olsa zorlukları aşıp Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi.

İldiz: “Birazcık Gecikmeyle Lige Çıkmış Olacağız”
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Abalı Denizlispor sahasında karşılaştığı Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, alınan sonuçla Süper Lig’e çıkma durumlarının biraz geciktiğini ifade ederek, “Bugün kazanıp Süper Lig’in kapısından içeri girmek istiyorduk. Oyuna biraz tedirgin başladık, rakibimiz de önde bastırmaya çalıştı. İlk yarının ilk 15 dakikasında bir iki tane şut falan da attılar. Sonrasında ilk yarının son 25 dakikası ve ikinci yarının hemen hemen hepsi rakip ceza sahası içerisinde geçti diyebileceğimiz bir müsabakayı maalesef berabere bitirdik. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde tüm olanaklarımızı kullanmaya çalıştık ama her şeyi yaptık golü bulamadık. Oyuncularım çok istedi ama golü bulamadı. Üzgünüz ama Hatayspor ile aramızda 5 puan fark var, ligin bitmesine de az bir süre kaldı. Sadece biraz geciktirmiş olduk. Bu güne kadar bütün zorlukları aşarak geldik, bu zorlukları da aşıp birazcık gecikmeyle lige çıkmış olacağız” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.