enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Meslekte Çalışma Grubu Kararını Verdi

Necdet Yılmaz’a karşı girdikleri seçimi 14 oy farkla kaybettikten sonra birlikteliklerini bozmayan mali müşavirlerin efsane grubu Mesleki Çalışma Grubu, 26 Mayıs’taki seçimlerde kimi destekleyeceklerine yönelik kararını verdi.

Meslekte Çalışma Grubu Kararını Verdi
03.05.2019
A+
A-

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 26 Mayıs’ta seçim var. Şu ana kadar 5 ayrı grup çarşaf liste usulü yapılacak olan seçimde, yeni yönetime en fazla üyeyi sokarak oda yönetiminde söz sahibi olmak için ter döküyor.

Gökhan Dikmen’in önderliğinde Meslekte Erdem Grubu, Necdet Bardan’ın başını çektiği Değişim Grubu, Adnan Selçuk’un başını çektiği Birlik ve Dayanışma Grubu, Ali Osman Horzum’un öncülüğündeki Bağımsız Meslek Grubu ve Hüseyin Bayramoğlu liderliğindeki Mesleki Birlik Grubu seçimlerde, ben de varım diyenlerdendi.

5 grubun yarıştığı seçimlerde en çok merak edilen konulardan biri de uzun süredir aday çıkarmayan Mesleki Çalışma Grubu’nun takınacağı tavırdı. Her seçimde blok olarak hareket eden ve ciddi boyutta sayıları bulunan grup yıllar önce Hüseyin Beyazıt’ın önderliğinde seçimlere girmiş, Necdet Yılmaz gibi bir isimle kafa kafaya bir seçim götürerek yalnızca 14 oy farkla kaybetmişti.

Mesleki Çalışma Grubu oda seçimiyle ilgili beklenilen kararı verdi. O kararın detaylarının saklandığı önemli toplantıya ilişkin atılan bir mesaj odada bomba etkisi yarattı. Mesleki Çalışma Grubu ile Meslekte Erdem Grubu, üyelerine attıkları mesajla bu akşam (Cuma) Balcı Konağı’nda ortak bir toplantı yapacaklarını duyurdu. Mesajla Meslekte Erdem Grubu’nu destekleyecekleri kesin olarak anlaşılan Mesleki Çalıma Grubu’nun başında iki önemli isim, Hüseyin Beyazıt ile selefi konumunda görülen Akif Ünal bulunuyor. Akif Ünal’ın Meslekte Erdem Grubu listesinden seçimlere katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.