enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli’ye hayran kaldılar

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen, Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı Tanıtımı ve Proje Kapanış Programı’nın galası yapıldı. Program için Denizli’ye gelen yerli ve yabancı uzmanlar Laodikya Antik Kenti ile Denizli’nin halk oyunlarına hayran kaldı.

Denizli’ye hayran kaldılar
A+
A-

Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı Tanıtımı ve Proje Kapanış Programı’nın galası yapıldı. Anemon Otel’de düzenlenen galaya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Uzmanı Ceyhan Çiçek, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye Direktörü Rıfat Ünal Sayman, davetliler ve programa yurt içinden ve yurt dışından gelen çok sayıda uzman katıldı. Kapanış programında, İklim Değişikliği ile Mücadele, İklim Değişikliği Azaltım ve İklim Değişikliği Uyum konularının ele alındığı ifade edilirken, Denizli İklim Değişikliği Eylem Planının önümüzdeki günlerde http://denizli.bel.tr/ adresinden kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

Proje ekibine teşekkür belgesi

Gala gecesinde ayrıca misafirler için Denizli’ye ait halk oyunları sergilendi. Programın sonunda ise Meclis Başkanvekili Değirmenci, proje ekibine teşekkür belgesi verdi. İklim Değişikliği Eylem Planı Kapanış Programı için Denizli’ye gelen misafirler gala programı öncesi ise Denizli’nin dünyaca ünlü antik kentlerinden olan Laodikya’yı ziyaret etti. Laodikya Antik Kenti’ni gezerek, bölgenin tarihi geçmişi hakkında bilgi alan konuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.