enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizlispor bir transferi daha açıkladı!

Yukatel Denizlispor, sosyal medya hesabından kaldırdığı bir uçağı daha indirdi. Horoz, resmi sitesinden Bakary Sako’yu açıkladı.

Denizlispor bir transferi daha açıkladı!
A+
A-

Süper Lig’e 19 gün kala transfer çalışmalarını sürdüren Horoz’da bir transfer daha nihayete erdi. Yeni sezona ‘ilk 5’ hedefi ile hazırlanan yönetim bu kez Bakry Sako transferini mutlu sona ulaştırdı. Yukatel Denizlispor’un resmi twitter hesabından 2 gün önce paylaşılan Uçak ve çilek emoji bulunan gönderinin de kim için olduğu anlaşılmış oldu. Sako ile yapılan anlaşmanın 1 yıllık olduğu öğrenildi.

Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace’de forma giyen 31 yaşındaki Malili oyuncu Bakary Sako’yu transferi resmi twitter hesabından yapılan paylaşım ile açıklandı.

Bakary Sako kimdir?

Avrupa’daki kariyerine 2006-2007 sezonunda Fransa’nın Chateauroux ekibinde başlayan Sako, yine bu ülkede Saint-Etienne formasını terletti. Ardından İngiltere’nin yolunu tutan 31 yaşındaki futbolcu, Wolverhampton ve West Bromwich’te top koşturdu. Mali Milli Takımı’yla da 13 maça çıkan Sako, 8 kez ağları sarstı.

 

https://twitter.com/Denizlispor_/status/1155546024175460352

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.