enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Merkezefendi Belediyesi Zafer Kupası elo satranç turnuvası düzenleniyor

Merkezefendi Belediyesi, spor etkinlikleri kapsamında turnuvalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 24-25 Ağustos tarihlerinde Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’de Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası düzenlenecek.

Merkezefendi Belediyesi Zafer Kupası elo satranç turnuvası düzenleniyor
02.08.2019
A+
A-

Turnuvada 8 yaş altı, 10 yaş altı, 12 yaş altı, 14 yaş altı ve Açık kategori olmak üzere toplamda beş ayrı kategori oluşturulacak. Maksimum ratinge puanı bin 300 üzeri olan sporcular ile 2004 ve üzeri doğumlu olan sporcular Açık kategorisinde yarışacaklar.  Turnuva kapsamında 25 Ağustos Pazar günü 2013 doğumlu sporcuların da katılacağı 6 yaş kategorisi satranç şenliği de düzenlenecek. 8 Yaş altı, 10 Yaş altı, 12 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinde ilk üç dereceyi elde eden sporcular ile en iyi dereceyi elde eden üç kız sporcuya madalya ve hediye çantası verilecek. Açık kategorisinde ise ilk üç dereceyi elde eden sporculara bisiklet, kupa, madalya ile hediye çantası ve en iyi dereceyi elde eden üç kız sporcuya madalya ile hediye çantası verilecek. 6 yaş kategorisinde de tüm katılımcılara madalya ve hediye çantası verilecek. Merkezefendi Belediyesi Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası’na başvurular http://www.denizli.tsf.org.tr/ adresinden yapılıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak spor faaliyetlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Sporun merkezi haline gelen ilçemizde birbirinden farklı branşlarda turnuvalar düzenliyoruz. 24-25 Ağustos’da Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası gerçekleştireceğiz. Turnuvamıza şehir dışından da sporcularımız kayıt oluyor. Şimdiden katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası’na şu ana kadar on sekizi şehir dışı olmak üzere toplamda 226 sporcu başvurdu. Turnuvaya son başvuru tarihi ise 21 Ağustos…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.