enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Horoz’dan Seydou Doumbia Sürprizi!

İspanya’da küme düşen Girona, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Seydou Doumbia ile yollarının ayrıldığını açıklamasının ardından Doumbia’nın Denizlispor ile anlaştığı iddia edildi.

Horoz’dan Seydou Doumbia Sürprizi!
A+
A-

CSKA Moskova’da başlayan müthiş kariyerinin ardından ilk olarak Roma, ardından sırasıyla, Newcastle United, Sporting Lizbon ve Girona’da forma giyen 31 yaşındaki Fildişi Sahilli forvetin Yukatel Denizlispor ile anlaştığı iddia edildi. Doumbia ile görüşmelerin olumlu geçtiği ve yıllık 400 bin dolarlık bir bedel ile Doumbia’nın Horoz’a çok yakın olduğu bilgisine yer verildi. Doumbia bundan bir kaç yıl önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak oyuncu o dönem Serie A ekiplerinden Roma’yı tercih etmişti.

Doumbia geçtiğimiz sezon Girona’ya transfer olmuştu. Girona La Liga’dan bir alt lige düşünce Doumbia’nın sözleşmesinin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiği açıklanmıştı.

DOUMBİA GEÇTİĞİMİZ SEZON NE YAPTI?

Daha önce Roma, Sporting Lizbon, CSKA Moskova gibi takımlarda forma giyen 31 yaşındaki Doumbia, geçen sezon İspanyol ekibinde 22 maçta 3 gol attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.