enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizlispor transfer bombasını patlıyor! Yıldız isim Horoz için Denizli’de!

Süper Lig’in başlamasına 2 gün kala Yukatel Denizlispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Reading’den Modou Secka Barrow’u renklerine bağlayarak taraftarlarına bayram hediye veren Horoz, bir transfer bombası daha patlatıyor. Olcay Şahan Denizlispor ile görüşmek üzere Denizli’ye geldi

Denizlispor transfer bombasını patlıyor! Yıldız isim Horoz için Denizli’de!
A+
A-

Süper Lig’in başlamasına 2 gün kala Yukatel Denizlispor adından söz ettirecek bir transfer bombası daha patlatmak üzere. Horoz, bayramın 3 günü Barrow transferi ile taraftarlarına bayram sürprizi yapmıştı. Bayramı ise bomba bir transferle noktalamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan ile daha önce görüşen ancak sonuç alamayan Denizlispor, Olcay Şahan’ı yeniden radarına aldı. Olcay, Denizlispor ile görüşmek için Denizli’ye geldi.

SOSYAL MEDYADA UÇAK BİLETİ PAYLAŞIMI

Olcay Şahan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Osman Şahan, sosyal medya hesabından Olcay Şahan’ı etiketleyerek uçak bileti paylaşımında bulundu.  Son günlerde adı Bursaspor ile anılan Olcay’ı Denizli’ye transfer görüşmesi için getiren Denizlispor’lu yöneticilerin prensipte anlaşma sağlandığını ve küçük pürüzlerin çözülmesi için şehre davet ettiği ifade ediliyor. Kulüp ve Olcay arasındaki pürüzlerin çözülmesi halinde 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Bu imza gerçekleşirse, Denizlispor bayramın son günü bir transfer bombası daha patlatmış olacak.

OLCAY ŞAHAN DENİZLİ’DE

Olcay Şahan ve menajer kardeşi Osman Şahan, Denizlispor’la görüşmek için Denizli Çardak Havalimanı’nda indi. Milli oyuncunun kısa süre içerisinde kulüple görüşmek için kent merkezine doğru yola çıkması bekleniyor.

HABER: Oral Can TATAR – Serkan ÖZKURT

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.