enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Ali İpek’in Adı O Lige Verildi!

Denizli Süper Amatör Ligi 2019-20 sezonuna Denizlispor’un efsane başkanı Ali İpek’in adı verildi.

Ali İpek’in Adı O Lige Verildi!
A+
A-

Denizli Süper Amatör Ligi ve 1.Amatör Ligi 2019-2020 sezonu fikstür sıralaması kuraları Merkezefendi Bereketli Toplantı Salonu’nda çekildi. Süper Amatör Ligi’ne, geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden Denizli sporuna sayısız hizmetleri bulunan Denizlispor’un efsane başkanı Ali İpek’in adı verildi. 2019-2020 Futbol sezonu Denizli Süper Amatör Ligi, Ali İpek Süper Amatör Ligi olarak tescillendi. Kura çekiminde konuşan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, 2018-2019 Futbol Sezonunda liglerin oynanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kentte oynanan müsabaka sayılarının, aktif futbolcu sayılarının ve kulüp sayısının artışına dikkat çeken Ceşen, “Bu rakamlar ilimiz adına sevindirici. Yeni sezonun tüm spor camiamıza hayırlara vesile olsun. Fair play çerçevesinde, sevgi, saygı, hoşgörü ve sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir sezon olmasını diliyorum” dedi.


ALİ İPEK KİMDİR? 

Denizli doğumlu olan İpek, ilk-orta-lise tahsilini Denizli’de tamamladıktan sonra, Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1980 yılında oluklu mukavva ve kutu sektörüne adım atan Ali İpek, genç yaşlarından itibaren spora olan düşkünlüğü nedeniyle önce futbolcu sonra da idareci ve başkanlık kademelerinde çeşitli görevler aldı. 1988-1990 yılları arasında Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olarak, Denizli’de amatör sporlara hizmet verdi. Denizlispor’da birçok kez yöneticilik görevi alan Ali İpek, 1990-92 yıllarında başkanlık yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda da A Milli Takımın Dünya 3’’üncüsü olduğu dönemi de kapsayan, 1997- 2004 tarihleri arasında yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Ali İpek, yine aynı dönemde Türk ve Denizli futbolunun gelişmesi adına önemli katkılar sağladı. 2005-2010 yılları arasında yeniden Denizlispor için kolları sıvayarak, Denizlispor’un başarısı için başkanlık koltuğuna oturan İpek, yine Denizlispor’un markalaşması ve tesisleşerek kurumsal bir yapıya kavuşması adına ciddi katkılarda bulundu. Efsane Başkan, 30 Haziran 2019’da hayatını kaybetti. Denizlispor tesislerinde düzenlenen cenaze törenine Haluk Ulusoy, Yusuf Şimşek gibi isimler katıldı.

Efsane başkan Ali İpek son yolculuğuna uğurlandı!

Ali İpek için tören düzenlendi

 

 

İŞTE İLK HAFTA MAÇLARI

Denizligücüspor – Bağbaşı Zeytinköyspor

Akkonakspor – Dokuzkavaklarspor

Karakovaspor – Buldan Belediyespor

Yeşilköyspor – Beyağaç Belediyespor

Serinhisarspor – Alparslan Gençlikspor

Kalınkozspor – Tavas Birlikspor

Acıpayam Belediyespor – Y. Çivril Belediyespor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.