enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1271
EURO
38,0901
ALTIN
2.897,23
BIST
10.031,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

16 yaşında evlendirilen çocuk gelin canlı yayında kendini kesti!

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde yaşayan Kader B.(16) isimli kız çocuğu sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kendini keserek, “Ölmek istiyorum. Daha kötüsünü yapacağım bunun suçlusu sevdiğim adam” dedi.

16 yaşında evlendirilen çocuk gelin canlı yayında kendini kesti!
A+
A-

Aynahaber.net’in haberine göre, Denizli’nin Pamukkale İlçesinde yaşayan Kader B.(16) isimli çocuk gelin sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kendini keserek, “Ölmek istiyorum. Daha kötüsünü yapacağım bunun suçlusu sevdiğim adam” dedi.

Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Kader B.’nin geçtiğimiz gün instagram’dan yaptığı paylaşım infiale neden oldu. 16 yaşında olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen çocuğun 3 ay önce evlendirildiği öğrenildi. Geçtiğimiz gün yaşadığı sorunlar nedeni ile ailesinin evine gönderilen çocuk gelin in kendisini odasına kilitleyerek kollarını kestiği canlı yayın onlarca kişi tarafından izlendi. Yayın sırasında ailesinin kapıyı açmasını istediği Kader B., gözyaşları içerisinde kollarını keserken “ölmek istiyorum artık, yeter artık beni yalnız bırakın, beni delirttiler. Ben yaşamayacağım bu hayatta, kendimi öldüreceğim. Daha kötüsünü yapacağım, ben kırılmaktan yoruldum. Yaşamak istemiyorum, bunlar benim sevdiğim adamın bana yaptıkları. ‘Eğer ben ölürsem onun suçu demiştim’ işte ben ölüyorum ve bu onun suçu” dedi.

“RUHSAL RAHATSIZLIK RAPORU VAR”

Çocuk gelinin çevresinden edinilen bilgiye göre Kader B’nin 19 yaşındaki Bekir Ö. ile ailesinin rızası ile 3 ay önce evlendirildi. Ruhsal problemleri nedeni ile doktor raporu bulunduğu iddia edilen Kader B.’nin yaşadığı sorunlar nedeni ile gözetim altında tutulması gerekirken evlendirildiği öğrenildi. Sosyal medyada infiale neden olan paylaşımın ardından küçük kıza ne olduğu bilinmezken, çevresi Kader B.’nin kendine zarar vermesinden korktuklarını, yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Çocuk gelin kendini kesti

Bulduğu para dolu çantayı teslim eden Denizlili fotoğrafçı o anları anlattı

Sayısal Loto’da büyük ikramiye Denizli’ye çıktı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.